شهسوار, هاجر, بلندی, مرضیه, بقایی, هما. (1399). برهمکنش خاصیت ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ریحان Ocimum basilicum))، مریم ‏گلی (Salvia officinalis) و دارچین در دوغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), 43-56. doi: 10.22067/ifstrj.v16i1.80162
هاجر شهسوار; مرضیه بلندی; هما بقایی. "برهمکنش خاصیت ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ریحان Ocimum basilicum))، مریم ‏گلی (Salvia officinalis) و دارچین در دوغ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 1, 1399, 43-56. doi: 10.22067/ifstrj.v16i1.80162
شهسوار, هاجر, بلندی, مرضیه, بقایی, هما. (1399). 'برهمکنش خاصیت ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ریحان Ocimum basilicum))، مریم ‏گلی (Salvia officinalis) و دارچین در دوغ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), pp. 43-56. doi: 10.22067/ifstrj.v16i1.80162
شهسوار, هاجر, بلندی, مرضیه, بقایی, هما. برهمکنش خاصیت ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ریحان Ocimum basilicum))، مریم ‏گلی (Salvia officinalis) و دارچین در دوغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(1): 43-56. doi: 10.22067/ifstrj.v16i1.80162


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.