آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,196
تعداد مشاهده مقاله17,381,048
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,383,810
ذوالفقاری, مهری, زکی پور رحیم آبادی, اسحق, ریگی, مهین, علیپور, مجید. (1399). تاثیر محلول‌های نمک و شکر بر روی خصوصیات کیفی، میکروبی و حسی فیش فینگر ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthysmolitrix) طی نگهداری در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(2), 193-205. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.81835
مهری ذوالفقاری; اسحق زکی پور رحیم آبادی; مهین ریگی; مجید علیپور. "تاثیر محلول‌های نمک و شکر بر روی خصوصیات کیفی، میکروبی و حسی فیش فینگر ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthysmolitrix) طی نگهداری در یخچال". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 2, 1399, 193-205. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.81835
ذوالفقاری, مهری, زکی پور رحیم آبادی, اسحق, ریگی, مهین, علیپور, مجید. (1399). 'تاثیر محلول‌های نمک و شکر بر روی خصوصیات کیفی، میکروبی و حسی فیش فینگر ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthysmolitrix) طی نگهداری در یخچال', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(2), pp. 193-205. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.81835
ذوالفقاری, مهری, زکی پور رحیم آبادی, اسحق, ریگی, مهین, علیپور, مجید. تاثیر محلول‌های نمک و شکر بر روی خصوصیات کیفی، میکروبی و حسی فیش فینگر ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthysmolitrix) طی نگهداری در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(2): 193-205. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.81835


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب