آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,269
تعداد مشاهده مقاله20,317,504
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,477,411

1.

پیش‌بینی پذیرش کلی میوه موز با استفاده از پردازش تصاویر دیجیتالی و مدل رگرسیون فرآیند گاوسی در خلال انبارمانی

صفحه 171-191
شیما نصیری؛ سامان آبدانان مهدی زاده؛ مریم نداف زاده

2.

تاثیر محلول‌های نمک و شکر بر روی خصوصیات کیفی، میکروبی و حسی فیش فینگر ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthysmolitrix) طی نگهداری در یخچال

صفحه 193-205
مهری ذوالفقاری؛ اسحق زکی پور رحیم آبادی؛ مهین ریگی؛ مجید علیپور

3.

بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی‌ های تغذیه‌ ای، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی

صفحه 207-220
نگین زنگنه؛ حسن برزگر؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمدامین مهرنیا

4.

تعیین ترکیبات شیمیایی، ویژگی‌های ضداکسایشی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس دانه گشنیز بر تعدادی از میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا

صفحه 221-233
مرضیه امیدی میرزائی؛ محمد حجتی؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد نوشاد

5.

اثر نیتریک اکسید و دما بر حفظ کیفیت آریل انار رقم ملس

صفحه 235-249
مریم ماندگاری؛ عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی؛ لاله مشرف؛ مریم تاتاری

6.

بررسی اثرات فرمولاسیون، نوع پوشش و شرایط بسته‌بندی برمیزان آب‌اندازی ژامبون گوشت و مرغ طی دوره نگهداری

صفحه 251-269
اسماعیل خزایی؛ میرخلیل پیروزی فرد؛ فریبا زینالی؛ محمد علیزاده خالد آباد

7.

بررسی تأثیر فرایند هیدروترمال بر خواص رئولوژیکی بتاگلوکان یولاف

صفحه 271-286
اعظم ستاری؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ زینب رفتنی امیری؛ علی پاکدین پاریزی

8.

تاثیر عصاره زنجبیل، اسید سیتریک و اولتراسوند بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی گوشت شتر

صفحه 287-299
فروزان جعفری؛ نفیسه زمین‌دار؛ محمد گلی؛ زهرا قربانی

9.

امکان‌سنجی تولید دسر لبنی حاوی شیره انگور و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی آن

صفحه 301-311
لیلا محصولی؛ حنان لشکری

10.

درون‌پوشانی عصاره چغندر قرمز توسط حامل‌های مالتودکسترین و ایزوله پروتئین آب‌پنیر با استفاده از خشک‌کن‌های پاششی و انجمادی

صفحه 313-322
مهسا فریدنیا؛ علی محمدی ثانی؛ مسعود نجف نجفی

11.

هدایت الکتریکی شیر بازساخته تحت تاثیر دما و درصد ترکیبات

صفحه 323-330
حیدر ناصری؛ عیسی حزباوی؛ فیض الله شهبازی

12.

مطالعه تجربی و بررسی عملکرد شبکه‌های عصبی MLP و RBF برای مدل‌سازی فرآیند خشک شدن شلتوک در خشک‌کن مایکروویو

صفحه 331-341
محمد ابراهیم محمدپور میر؛ سارا نانواکناری؛ کامیار موقرنژاد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب