آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,028
تعداد مقالات21,110
تعداد مشاهده مقاله47,482,069
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,367,405
امیدی میرزائی, مرضیه, حجتی, محمد, علیزاده بهبهانی, بهروز, نوشاد, محمد. (1399). تعیین ترکیبات شیمیایی، ویژگی‌های ضداکسایشی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس دانه گشنیز بر تعدادی از میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(2), 221-233. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.82025
مرضیه امیدی میرزائی; محمد حجتی; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد. "تعیین ترکیبات شیمیایی، ویژگی‌های ضداکسایشی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس دانه گشنیز بر تعدادی از میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 2, 1399, 221-233. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.82025
امیدی میرزائی, مرضیه, حجتی, محمد, علیزاده بهبهانی, بهروز, نوشاد, محمد. (1399). 'تعیین ترکیبات شیمیایی، ویژگی‌های ضداکسایشی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس دانه گشنیز بر تعدادی از میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(2), pp. 221-233. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.82025
امیدی میرزائی, مرضیه, حجتی, محمد, علیزاده بهبهانی, بهروز, نوشاد, محمد. تعیین ترکیبات شیمیایی، ویژگی‌های ضداکسایشی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس دانه گشنیز بر تعدادی از میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(2): 221-233. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.82025


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب