امیدی میرزائی, مرضیه, حجتی, محمد, علیزاده بهبهانی, بهروز, نوشاد, محمد. (1399). تعیین ترکیبات شیمیایی، ویژگی‌های ضداکسایشی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس دانه گشنیز بر تعدادی از میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(2), 221-233. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.82025
مرضیه امیدی میرزائی; محمد حجتی; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد. "تعیین ترکیبات شیمیایی، ویژگی‌های ضداکسایشی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس دانه گشنیز بر تعدادی از میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 2, 1399, 221-233. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.82025
امیدی میرزائی, مرضیه, حجتی, محمد, علیزاده بهبهانی, بهروز, نوشاد, محمد. (1399). 'تعیین ترکیبات شیمیایی، ویژگی‌های ضداکسایشی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس دانه گشنیز بر تعدادی از میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(2), pp. 221-233. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.82025
امیدی میرزائی, مرضیه, حجتی, محمد, علیزاده بهبهانی, بهروز, نوشاد, محمد. تعیین ترکیبات شیمیایی، ویژگی‌های ضداکسایشی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس دانه گشنیز بر تعدادی از میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(2): 221-233. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.82025


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.