آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,078
تعداد مقالات21,470
تعداد مشاهده مقاله55,927,724
تعداد دریافت فایل اصل مقاله23,206,993
امیدی میرزائی, مرضیه, حجتی, محمد, علیزاده بهبهانی, بهروز, نوشاد, محمد. (1399). تعیین ترکیبات شیمیایی، ویژگی‌های ضداکسایشی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس دانه گشنیز بر تعدادی از میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(2), 221-233. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.82025
مرضیه امیدی میرزائی; محمد حجتی; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد. "تعیین ترکیبات شیمیایی، ویژگی‌های ضداکسایشی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس دانه گشنیز بر تعدادی از میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 2, 1399, 221-233. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.82025
امیدی میرزائی, مرضیه, حجتی, محمد, علیزاده بهبهانی, بهروز, نوشاد, محمد. (1399). 'تعیین ترکیبات شیمیایی، ویژگی‌های ضداکسایشی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس دانه گشنیز بر تعدادی از میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(2), pp. 221-233. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.82025
امیدی میرزائی, مرضیه, حجتی, محمد, علیزاده بهبهانی, بهروز, نوشاد, محمد. تعیین ترکیبات شیمیایی، ویژگی‌های ضداکسایشی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس دانه گشنیز بر تعدادی از میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(2): 221-233. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.82025


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب