محصولی, لیلا, لشکری, حنان. (1399). امکان‌سنجی تولید دسر لبنی حاوی شیره انگور و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(2), 301-311. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.80635
لیلا محصولی; حنان لشکری. "امکان‌سنجی تولید دسر لبنی حاوی شیره انگور و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 2, 1399, 301-311. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.80635
محصولی, لیلا, لشکری, حنان. (1399). 'امکان‌سنجی تولید دسر لبنی حاوی شیره انگور و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(2), pp. 301-311. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.80635
محصولی, لیلا, لشکری, حنان. امکان‌سنجی تولید دسر لبنی حاوی شیره انگور و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(2): 301-311. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.80635


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.