امیری چایچان، ر.، خوش تقاضا، م.، منتظر، غ.، مینایی، س. و علیزاده، م. 1388. تخمین ضریب تبدیل شلتوک با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی در خشککردن بستر سیال. مجله علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی . 13 (48): 298-285.
تهوری، ع. 1395. پیشبینی خواص مختلف آبهای طبیعی با استفاده شبکه عصبی مصنوعی. پایاننامه کارشناسی ارشد مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل.
جعفری، ح.، کلانتری، د و آزادبخت، م. 1394. بررسی نرخ تغییر رطوبت و درصد شکستگی دانههای شلتوک با استفاده از خشککن مایکروویو. فناوریهای نوین غذایی. 2 (4) : 63-74 .
خوش تقاضا، م.، حسین زاده سامانی، ب.، فیاضی، ا. و امیر نجات، ح. 1395. پیشبینی محتوای رطوبتی خشک شدن لایه نازک قارچ خوراکی به-کمک شبکههای عصبی مصنوعی پس انتشار. علوم و صنایع غذایی. 13(50): 182-171.
کلانتری، د.، جعفری، ح. 1395. مقایسه پارامترهای خشک شدن و خصوصیات کیفی شلتوک طارم هاشمی با استفاده از مایکروویو جریان مداوم و مایکروویو خانگی. فناوریهای نوین غذایی، 3 (12): 88-77.
کلیکانلو, و.، رحمتی، محمد هاشم.، علیزاده, محمدرضا. و پورباقر, رقیه. 1396. اثر دبی و دمای هوای ورودی بر ویژگی های تبدیل و زمان خشک شدن سه رقم شلتوک در خشک کن بسترسیال با چرخه بسته. تحقیقات غلات، 6 (3): 395-385.
مختاریان، م.، کوشکی، ف.1391. تخمین پارامترهای خشک کردن گوجه فرنگی با کمک شبکه های عصبی مصنوعی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، (1)1: 74-61.
یوسفی، ع.، قاسمیان، ن. و سالاری، ا. 1396. مدلسازی سینتیک خشککردن برشهای لیموترش بهروش تابش مادون قرمز با استفاده از شبکه عصبی هیبریدی. فناوریهای نوین غذایی، 5 (1):105-91.
Akin, D. & Akba, B. 2010. A neural network (NN) model to predict intersection crashes based upon driver, vehicle and roadway surface characteristics. Sci. Res. Essays, 5(19): 2837-2847.
Alibas, I. 2014. Mathematical modeling of microwave dried celery leaves and determination of the effective moisture diffusivities and activation energy. Food Science and Technology, 34(2): 394-401.
Aquerreta, J., Iguaz, A., Arroqui, C., & Virseda, P. 2007. Effect of high temperature intermittent drying and tempering on rough rice quality. J. of Food Engineering, 80: 611-618.
ASAE Standards. 1999. D245.5. Moisture relationship of plant based agricultural products (46th Ed.). St. Joseph, Mich.: ASAE.
Azadbakht, M., Aghili, H., Ziaratban, A. & Torshizi, M.V. 2017. Application of artificial neural network method to exergy and energy analyses of fluidized bed dryer for potato cubes. Energy, 120: 947-958.
Cao, C. & Wang, X.B. 2002. Automatic control of grain driers. Modernizing Agric, 2: 40-44.
Darvishi, H., Khoshtaghaza, M.H., Najafi, G. & Zarein, M. 2013. Characteristics of sunflower seed drying and microwave energy consumption. International Agrophysics, 27(2): 127-132.
Firouzi, F. & Alizadeh, M.R. 2013. An investigation of the effects of harvesting time and milling moisture content of paddy on the quality of milled rice. International Journal of Biosciences, 3 (10): 133-138.
Jafari, H., Kalantari, D. & Azadbakht, M. 2018. Energy consumption and qualitative evaluation of a continuous band microwave dryer for rice paddy drying, Energy, 142:.647-654.
Scala, K.D., Meschino, G., Vega-Galvez, A., Lemus-Mondaca, R., Roura, S. & Mascheroni, R. 2013. An artificial neural network model for prediction of quality characteristics of apples during convective dehydration. Food Science and Technology, 33(3): 411-416.
Ghritlahre, H.K. & Prasad, R.K. 2018. Exergetic performance prediction of solar air heater using MLP, GRNN and RBF models of artificial neural network technique. Journal of environmental management, 223: 566-575.
Hemis, M., Choudhary, R. & Watson, D.G., 2012. A coupled mathematical model for simultaneous microwave and convective drying of wheat seeds. Biosystems engineering, 112(3): 202-209.
Kalra, R., Deo, M.C., Kumar, R. and Agarwal, V.K. 2005. RBF network for spatial mapping of wave heights. Marine Structures, 18(3): 289-300.
Karaaslan, S.N. & Tuncer, I.K. 2008. Development of a drying model for combined microwave–fan-assisted convection drying of spinach. Biosystems Engineering, 100(1): 44-52.
Kouchakzadeh, A. & Shafeei, S., 2010. Modeling of microwave-convective drying of pistachios. Energy Conversion and Management, 51(10): 2012-2015.
Maskan, M. 2000. Microwave/air and microwave finish drying of banana. Journal of food engineering, 44(2): 71-78.
Minaei, S., Rohi, G.R., & Alizadeh, M.R. 2003. Effect of rice crop parameters and dryer on paddy milling waste and hardness. In Second national symposium on losses of agricultural products. Tehran.
Momenzadeh, L., Zomorodian, A., & Mowla, D. 2011. Experimental and theoretical investigation of shelled corn drying in a microwave-assisted fluidized bed dryer using Artificial Neural Network. Food and bioproducts processing, 89(1), 15-21.
Motevali, A., Minaei, S., Banakar, A., Ghobadian, B. & Khoshtaghaza, M.H. 2014. Comparison of energy parameters in various dryers. Energy Conversion and Management, 87:711-725.
Niamnuy, C., Kerdpiboon, S. & Devahastin, S. 2012. Artificial neural network modeling of physicochemical changes of shrimp during boiling. LWT-Food Science and Technology, 45(1):110-116.
Rabha, D.K., Muthukumar, P. and Somayaji, C. 2017. Experimental investigation of thin layer drying kinetics of ghost chilli pepper (Capsicum Chinense Jacq.) dried in a forced convection solar tunnel dryer. Renewable energy, 105: 583-589.
Rad, S.J., Kaveh, M., Sharabiani, V.R. & Taghinezhad, E. 2018. Fuzzy logic, artificial neural network and mathematical model for prediction of white mulberry drying kinetics. Heat and Mass Transfer, 1-14.
Salehi, F., Abbasi Shahkoh, Z. & Godarzi, M. 2015. Apricot osmotic drying modeling using genetic algorithm-artificial neural network. Journal of Innovation in food Science and Technology, 7: 65-76.
Therdthai, N. & Zhou, W. 2009. Characterization of microwave vacuum drying and hot air drying of mint leaves (Mentha cordifolia Opiz ex Fresen). Journal of Food Engineering, 91(3): 482-489.
Yadollahnia, A. R. 2006. A thin layer drying model for paddy dryer, Msc thesis, University of Tehran, Karaj, Iran. (In Farsi)
Zhao, P., Zhong, L., Zhu, R., Zhao, Y., Luo, Z. & Yang, X. 2016. Drying characteristics and kinetics of Shengli lignite using different drying methods. Energy Conversion and Management, 120: 330-337.