جعفری, فروزان, زمین‌دار, نفیسه, گلی, محمد, قربانی, زهرا. (1399). تاثیر عصاره زنجبیل، اسید سیتریک و اولتراسوند بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی گوشت شتر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(2), 287-299. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.81294
فروزان جعفری; نفیسه زمین‌دار; محمد گلی; زهرا قربانی. "تاثیر عصاره زنجبیل، اسید سیتریک و اولتراسوند بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی گوشت شتر". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 2, 1399, 287-299. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.81294
جعفری, فروزان, زمین‌دار, نفیسه, گلی, محمد, قربانی, زهرا. (1399). 'تاثیر عصاره زنجبیل، اسید سیتریک و اولتراسوند بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی گوشت شتر', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(2), pp. 287-299. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.81294
جعفری, فروزان, زمین‌دار, نفیسه, گلی, محمد, قربانی, زهرا. تاثیر عصاره زنجبیل، اسید سیتریک و اولتراسوند بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی گوشت شتر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(2): 287-299. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.81294


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.