آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,949
تعداد مقالات20,119
تعداد مشاهده مقاله16,733,593
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,792,919
یاسمنی فریمانی, تکتم, حصاری نژاد, محمدعلی, تات, مریم. (1399). بررسی تأثیر افزودن موسیلاژ ختمی بر ویژگی‌های کیفی، فیزیکی و حسی کیک فنجانی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(3), 25-35. doi: 10.22067/ifstrj.v16i3.81666
تکتم یاسمنی فریمانی; محمدعلی حصاری نژاد; مریم تات. "بررسی تأثیر افزودن موسیلاژ ختمی بر ویژگی‌های کیفی، فیزیکی و حسی کیک فنجانی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 3, 1399, 25-35. doi: 10.22067/ifstrj.v16i3.81666
یاسمنی فریمانی, تکتم, حصاری نژاد, محمدعلی, تات, مریم. (1399). 'بررسی تأثیر افزودن موسیلاژ ختمی بر ویژگی‌های کیفی، فیزیکی و حسی کیک فنجانی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(3), pp. 25-35. doi: 10.22067/ifstrj.v16i3.81666
یاسمنی فریمانی, تکتم, حصاری نژاد, محمدعلی, تات, مریم. بررسی تأثیر افزودن موسیلاژ ختمی بر ویژگی‌های کیفی، فیزیکی و حسی کیک فنجانی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(3): 25-35. doi: 10.22067/ifstrj.v16i3.81666


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب