آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,607
تعداد مشاهده مقاله28,613,385
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,464,884
یاسمنی فریمانی, تکتم, حصاری نژاد, محمدعلی, تات, مریم. (1399). بررسی تأثیر افزودن موسیلاژ ختمی بر ویژگی‌های کیفی، فیزیکی و حسی کیک فنجانی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(3), 25-35. doi: 10.22067/ifstrj.v16i3.81666
تکتم یاسمنی فریمانی; محمدعلی حصاری نژاد; مریم تات. "بررسی تأثیر افزودن موسیلاژ ختمی بر ویژگی‌های کیفی، فیزیکی و حسی کیک فنجانی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 3, 1399, 25-35. doi: 10.22067/ifstrj.v16i3.81666
یاسمنی فریمانی, تکتم, حصاری نژاد, محمدعلی, تات, مریم. (1399). 'بررسی تأثیر افزودن موسیلاژ ختمی بر ویژگی‌های کیفی، فیزیکی و حسی کیک فنجانی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(3), pp. 25-35. doi: 10.22067/ifstrj.v16i3.81666
یاسمنی فریمانی, تکتم, حصاری نژاد, محمدعلی, تات, مریم. بررسی تأثیر افزودن موسیلاژ ختمی بر ویژگی‌های کیفی، فیزیکی و حسی کیک فنجانی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(3): 25-35. doi: 10.22067/ifstrj.v16i3.81666


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب