آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,073
تعداد مقالات21,456
تعداد مشاهده مقاله55,452,367
تعداد دریافت فایل اصل مقاله23,121,970
یاسمنی فریمانی, تکتم, حصاری نژاد, محمدعلی, تات, مریم. (1399). بررسی تأثیر افزودن موسیلاژ ختمی بر ویژگی‌های کیفی، فیزیکی و حسی کیک فنجانی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(3), 25-35. doi: 10.22067/ifstrj.v16i3.81666
تکتم یاسمنی فریمانی; محمدعلی حصاری نژاد; مریم تات. "بررسی تأثیر افزودن موسیلاژ ختمی بر ویژگی‌های کیفی، فیزیکی و حسی کیک فنجانی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 3, 1399, 25-35. doi: 10.22067/ifstrj.v16i3.81666
یاسمنی فریمانی, تکتم, حصاری نژاد, محمدعلی, تات, مریم. (1399). 'بررسی تأثیر افزودن موسیلاژ ختمی بر ویژگی‌های کیفی، فیزیکی و حسی کیک فنجانی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(3), pp. 25-35. doi: 10.22067/ifstrj.v16i3.81666
یاسمنی فریمانی, تکتم, حصاری نژاد, محمدعلی, تات, مریم. بررسی تأثیر افزودن موسیلاژ ختمی بر ویژگی‌های کیفی، فیزیکی و حسی کیک فنجانی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(3): 25-35. doi: 10.22067/ifstrj.v16i3.81666


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب