آمار

تعداد نشریات49
تعداد شماره‌ها1,777
تعداد مقالات18,925
تعداد مشاهده مقاله7,781,104
تعداد دریافت فایل اصل مقاله5,073,487
یاسمنی فریمانی, تکتم, حصاری نژاد, محمدعلی, تات, مریم. (1399). بررسی تأثیر افزودن موسیلاژ ختمی بر ویژگی‌های کیفی، فیزیکی و حسی کیک فنجانی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(3), 25-35. doi: 10.22067/ifstrj.v16i3.81666
تکتم یاسمنی فریمانی; محمدعلی حصاری نژاد; مریم تات. "بررسی تأثیر افزودن موسیلاژ ختمی بر ویژگی‌های کیفی، فیزیکی و حسی کیک فنجانی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 3, 1399, 25-35. doi: 10.22067/ifstrj.v16i3.81666
یاسمنی فریمانی, تکتم, حصاری نژاد, محمدعلی, تات, مریم. (1399). 'بررسی تأثیر افزودن موسیلاژ ختمی بر ویژگی‌های کیفی، فیزیکی و حسی کیک فنجانی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(3), pp. 25-35. doi: 10.22067/ifstrj.v16i3.81666
یاسمنی فریمانی, تکتم, حصاری نژاد, محمدعلی, تات, مریم. بررسی تأثیر افزودن موسیلاژ ختمی بر ویژگی‌های کیفی، فیزیکی و حسی کیک فنجانی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(3): 25-35. doi: 10.22067/ifstrj.v16i3.81666


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب