یاسمنی فریمانی, تکتم, حصاری نژاد, محمدعلی, تات, مریم. (1399). بررسی تأثیر افزودن موسیلاژ ختمی بر ویژگی‌های کیفی، فیزیکی و حسی کیک فنجانی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(3), 25-35. doi: 10.22067/ifstrj.v16i3.81666
تکتم یاسمنی فریمانی; محمدعلی حصاری نژاد; مریم تات. "بررسی تأثیر افزودن موسیلاژ ختمی بر ویژگی‌های کیفی، فیزیکی و حسی کیک فنجانی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 3, 1399, 25-35. doi: 10.22067/ifstrj.v16i3.81666
یاسمنی فریمانی, تکتم, حصاری نژاد, محمدعلی, تات, مریم. (1399). 'بررسی تأثیر افزودن موسیلاژ ختمی بر ویژگی‌های کیفی، فیزیکی و حسی کیک فنجانی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(3), pp. 25-35. doi: 10.22067/ifstrj.v16i3.81666
یاسمنی فریمانی, تکتم, حصاری نژاد, محمدعلی, تات, مریم. بررسی تأثیر افزودن موسیلاژ ختمی بر ویژگی‌های کیفی، فیزیکی و حسی کیک فنجانی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(3): 25-35. doi: 10.22067/ifstrj.v16i3.81666


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.