تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,798 |
تعداد مقالات | 19,109 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,396,008 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,726,584 |
1. | آنالیز انرژی و اکسرژی در خشک کردن ورقههای پرتقال با روش اهمیک | |
صفحه 1-13 | ||
محسن آزادبخت؛ محمد واحدی ترشیزی؛ فاطمه نوشاد؛ آرش رخبین | ||
2. | تأثیر تیمار حرارتی و غیرحرارتی بر میزان مواد معدنی، ترکیبات فعال زیستی و فعالیت آنتیاکسیدانی دانه چیا (Salvia hispanica L) | |
صفحه 15-23 | ||
محمد نوشاد؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ پریسا قاسمی | ||
3. | بررسی تأثیر افزودن موسیلاژ ختمی بر ویژگیهای کیفی، فیزیکی و حسی کیک فنجانی | |
صفحه 25-35 | ||
تکتم یاسمنی فریمانی؛ محمدعلی حصاری نژاد؛ مریم تات | ||
4. | محافظت ویتامین از شرایط سیستم گوارش با استفاده از میکروژل آلژینات- پروتئین آب پنیر. مطالعه موردی ویتامین B کمپلکس | |
صفحه 37-50 | ||
محسن زندی | ||
5. | تأثیر خشک کردن مایکروویو- گریل (MWGD) بر خصوصیات عملکردی زیتون روسی (Elaeagnus angustifolia L.) | |
صفحه 51-61 | ||
سوسن بودرآ؛ سارا زیدانی؛ دریس الوتمانی؛ مونی سعدودی | ||
6. | پیشبینی تغییرات خواص فیزیولوژی در گلابیهای تحت بارگذاری خارجی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی: بخش 1: بارگذاری استاتیکی | |
صفحه 63-85 | ||
محسن آزادبخت؛ محمد واحدی ترشیزی؛ محمدجواد محمودی | ||