آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,028
تعداد مقالات21,110
تعداد مشاهده مقاله47,466,781
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,348,816

1.

آنالیز انرژی و اکسرژی در خشک کردن ورقه‌های پرتقال با روش اهمیک

صفحه 1-13
محسن آزادبخت؛ محمد واحدی ترشیزی؛ فاطمه نوشاد؛ آرش رخبین

2.

تأثیر تیمار حرارتی و غیرحرارتی بر میزان مواد معدنی، ترکیبات فعال زیستی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی دانه چیا (Salvia hispanica L)

صفحه 15-23
محمد نوشاد؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ پریسا قاسمی

3.

بررسی تأثیر افزودن موسیلاژ ختمی بر ویژگی‌های کیفی، فیزیکی و حسی کیک فنجانی

صفحه 25-35
تکتم یاسمنی فریمانی؛ محمدعلی حصاری نژاد؛ مریم تات

4.

محافظت ویتامین از شرایط سیستم گوارش با استفاده از میکروژل آلژینات- پروتئین آب پنیر. مطالعه موردی ویتامین B کمپلکس

صفحه 37-50
محسن زندی

5.

تأثیر خشک کردن مایکروویو- گریل (MWGD) بر خصوصیات عملکردی زیتون روسی (Elaeagnus angustifolia L.)

صفحه 51-61
سوسن بودرآ؛ سارا زیدانی؛ دریس الوتمانی؛ مونی سعدودی

6.

پیش‌بینی تغییرات خواص فیزیولوژی در گلابی‌های تحت بارگذاری خارجی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی: بخش 1: بارگذاری استاتیکی

صفحه 63-85
محسن آزادبخت؛ محمد واحدی ترشیزی؛ محمدجواد محمودی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب