صادقی, فرناز, ناطقی, لیلا. (1399). بررسی خواص حسی و اثر ضدمیکروبی اسانس کندر و موسیر بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنر در پنیر سفید آب نمکی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(4), 343-356. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.80935
فرناز صادقی; لیلا ناطقی. "بررسی خواص حسی و اثر ضدمیکروبی اسانس کندر و موسیر بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنر در پنیر سفید آب نمکی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 4, 1399, 343-356. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.80935
صادقی, فرناز, ناطقی, لیلا. (1399). 'بررسی خواص حسی و اثر ضدمیکروبی اسانس کندر و موسیر بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنر در پنیر سفید آب نمکی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(4), pp. 343-356. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.80935
صادقی, فرناز, ناطقی, لیلا. بررسی خواص حسی و اثر ضدمیکروبی اسانس کندر و موسیر بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنر در پنیر سفید آب نمکی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(4): 343-356. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.80935


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.