فرهمندفر, رضا, سلمانی, سمیه, فهیم, هدا. (1399). ارزیابی محتوی آلفا و گاماتوکوفرول در بادام درختی، فندق، بادام‌زمینی و پسته در طی فرآیند برشته کردن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(4), 357-365. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.75820
رضا فرهمندفر; سمیه سلمانی; هدا فهیم. "ارزیابی محتوی آلفا و گاماتوکوفرول در بادام درختی، فندق، بادام‌زمینی و پسته در طی فرآیند برشته کردن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 4, 1399, 357-365. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.75820
فرهمندفر, رضا, سلمانی, سمیه, فهیم, هدا. (1399). 'ارزیابی محتوی آلفا و گاماتوکوفرول در بادام درختی، فندق، بادام‌زمینی و پسته در طی فرآیند برشته کردن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(4), pp. 357-365. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.75820
فرهمندفر, رضا, سلمانی, سمیه, فهیم, هدا. ارزیابی محتوی آلفا و گاماتوکوفرول در بادام درختی، فندق، بادام‌زمینی و پسته در طی فرآیند برشته کردن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(4): 357-365. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.75820


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.