علیزاده بهبهانی, بهروز, شهیدی, فخری. (1399). ارزیابی ویژگی‌های میکروبی، شیمیایی و حسی گوشت گوسفندی پوشش‌دهی شده با موسیلاژ فرنجمشک در ترکیب با اسانس زنیان جهت افزایش عمرانبارمانی در دمای یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(4), 383-394. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.82449
بهروز علیزاده بهبهانی; فخری شهیدی. "ارزیابی ویژگی‌های میکروبی، شیمیایی و حسی گوشت گوسفندی پوشش‌دهی شده با موسیلاژ فرنجمشک در ترکیب با اسانس زنیان جهت افزایش عمرانبارمانی در دمای یخچال". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 4, 1399, 383-394. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.82449
علیزاده بهبهانی, بهروز, شهیدی, فخری. (1399). 'ارزیابی ویژگی‌های میکروبی، شیمیایی و حسی گوشت گوسفندی پوشش‌دهی شده با موسیلاژ فرنجمشک در ترکیب با اسانس زنیان جهت افزایش عمرانبارمانی در دمای یخچال', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(4), pp. 383-394. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.82449
علیزاده بهبهانی, بهروز, شهیدی, فخری. ارزیابی ویژگی‌های میکروبی، شیمیایی و حسی گوشت گوسفندی پوشش‌دهی شده با موسیلاژ فرنجمشک در ترکیب با اسانس زنیان جهت افزایش عمرانبارمانی در دمای یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(4): 383-394. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.82449


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.