آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,962
تعداد مقالات20,581
تعداد مشاهده مقاله27,882,145
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,325,573
ایوانی, فاطمه, ناصحی, بهزاد, نوشاد, محمد, برزگر, حسن. (1399). بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر هسته انار بر ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(4), 437-452. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.81476
فاطمه ایوانی; بهزاد ناصحی; محمد نوشاد; حسن برزگر. "بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر هسته انار بر ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 4, 1399, 437-452. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.81476
ایوانی, فاطمه, ناصحی, بهزاد, نوشاد, محمد, برزگر, حسن. (1399). 'بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر هسته انار بر ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(4), pp. 437-452. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.81476
ایوانی, فاطمه, ناصحی, بهزاد, نوشاد, محمد, برزگر, حسن. بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر هسته انار بر ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(4): 437-452. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.81476


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب