آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,993
تعداد مقالات20,801
تعداد مشاهده مقاله38,516,905
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,141,750
بوربورمرادی, زهره, ناطقی, لیلا, عیوض زاده, اورنگ. (1399). بررسی اثرات افزودن صمغ زدو بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر رشته آشی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی، رشته آشی کم‌نمک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(4), 465-478. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.80940
زهره بوربورمرادی; لیلا ناطقی; اورنگ عیوض زاده. "بررسی اثرات افزودن صمغ زدو بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر رشته آشی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی، رشته آشی کم‌نمک". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 4, 1399, 465-478. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.80940
بوربورمرادی, زهره, ناطقی, لیلا, عیوض زاده, اورنگ. (1399). 'بررسی اثرات افزودن صمغ زدو بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر رشته آشی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی، رشته آشی کم‌نمک', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(4), pp. 465-478. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.80940
بوربورمرادی, زهره, ناطقی, لیلا, عیوض زاده, اورنگ. بررسی اثرات افزودن صمغ زدو بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر رشته آشی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی، رشته آشی کم‌نمک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(4): 465-478. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.80940


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب