آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,607
تعداد مشاهده مقاله28,613,729
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,464,962
بوربورمرادی, زهره, ناطقی, لیلا, عیوض زاده, اورنگ. (1399). بررسی اثرات افزودن صمغ زدو بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر رشته آشی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی، رشته آشی کم‌نمک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(4), 465-478. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.80940
زهره بوربورمرادی; لیلا ناطقی; اورنگ عیوض زاده. "بررسی اثرات افزودن صمغ زدو بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر رشته آشی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی، رشته آشی کم‌نمک". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 4, 1399, 465-478. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.80940
بوربورمرادی, زهره, ناطقی, لیلا, عیوض زاده, اورنگ. (1399). 'بررسی اثرات افزودن صمغ زدو بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر رشته آشی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی، رشته آشی کم‌نمک', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(4), pp. 465-478. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.80940
بوربورمرادی, زهره, ناطقی, لیلا, عیوض زاده, اورنگ. بررسی اثرات افزودن صمغ زدو بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر رشته آشی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی، رشته آشی کم‌نمک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(4): 465-478. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.80940


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب