آمار

تعداد نشریات49
تعداد شماره‌ها1,777
تعداد مقالات18,924
تعداد مشاهده مقاله7,754,641
تعداد دریافت فایل اصل مقاله5,023,444
بوربورمرادی, زهره, ناطقی, لیلا, عیوض زاده, اورنگ. (1399). بررسی اثرات افزودن صمغ زدو بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر رشته آشی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی، رشته آشی کم‌نمک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(4), 465-478. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.80940
زهره بوربورمرادی; لیلا ناطقی; اورنگ عیوض زاده. "بررسی اثرات افزودن صمغ زدو بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر رشته آشی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی، رشته آشی کم‌نمک". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 4, 1399, 465-478. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.80940
بوربورمرادی, زهره, ناطقی, لیلا, عیوض زاده, اورنگ. (1399). 'بررسی اثرات افزودن صمغ زدو بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر رشته آشی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی، رشته آشی کم‌نمک', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(4), pp. 465-478. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.80940
بوربورمرادی, زهره, ناطقی, لیلا, عیوض زاده, اورنگ. بررسی اثرات افزودن صمغ زدو بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر رشته آشی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی، رشته آشی کم‌نمک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(4): 465-478. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.80940


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب