ریحانی پول, سهیل, جعفرپور, سید علی. (1399). اثر پوشش فعال کیتوزان حاوی پروتئین آبکافتی بر خواص شیمیایی و میکروبی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری در دمای یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(4), 493-505. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.82198
سهیل ریحانی پول; سید علی جعفرپور. "اثر پوشش فعال کیتوزان حاوی پروتئین آبکافتی بر خواص شیمیایی و میکروبی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری در دمای یخچال". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 4, 1399, 493-505. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.82198
ریحانی پول, سهیل, جعفرپور, سید علی. (1399). 'اثر پوشش فعال کیتوزان حاوی پروتئین آبکافتی بر خواص شیمیایی و میکروبی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری در دمای یخچال', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(4), pp. 493-505. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.82198
ریحانی پول, سهیل, جعفرپور, سید علی. اثر پوشش فعال کیتوزان حاوی پروتئین آبکافتی بر خواص شیمیایی و میکروبی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری در دمای یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(4): 493-505. doi: 10.22067/ifstrj.v16i4.82198


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.