باتقوا, رضا, مهربان سنگ آتش, معصومه, احتیاطی, احمد. (1399). تأثیر جایگزینی آرد گندم با مشتقات پروتئینی سویا بر افزایش فعالیت بازدارندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین پپتیدهای زیست‎فعال خمیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(5), 555-568. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.82680
رضا باتقوا; معصومه مهربان سنگ آتش; احمد احتیاطی. "تأثیر جایگزینی آرد گندم با مشتقات پروتئینی سویا بر افزایش فعالیت بازدارندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین پپتیدهای زیست‎فعال خمیر". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 5, 1399, 555-568. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.82680
باتقوا, رضا, مهربان سنگ آتش, معصومه, احتیاطی, احمد. (1399). 'تأثیر جایگزینی آرد گندم با مشتقات پروتئینی سویا بر افزایش فعالیت بازدارندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین پپتیدهای زیست‎فعال خمیر', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(5), pp. 555-568. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.82680
باتقوا, رضا, مهربان سنگ آتش, معصومه, احتیاطی, احمد. تأثیر جایگزینی آرد گندم با مشتقات پروتئینی سویا بر افزایش فعالیت بازدارندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین پپتیدهای زیست‎فعال خمیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(5): 555-568. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.82680


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب