باتقوا, رضا, مهربان سنگ آتش, معصومه, احتیاطی, احمد. (1399). تاثیر جایگزینی آرد گندم با مشتقات پروتئینی سویا بر افزایش فعالیت بازدارندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین پپتیدهای زیست فعال خمیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(5), 555-568. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.82680
رضا باتقوا; معصومه مهربان سنگ آتش; احمد احتیاطی. "تاثیر جایگزینی آرد گندم با مشتقات پروتئینی سویا بر افزایش فعالیت بازدارندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین پپتیدهای زیست فعال خمیر". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 5, 1399, 555-568. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.82680
باتقوا, رضا, مهربان سنگ آتش, معصومه, احتیاطی, احمد. (1399). 'تاثیر جایگزینی آرد گندم با مشتقات پروتئینی سویا بر افزایش فعالیت بازدارندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین پپتیدهای زیست فعال خمیر', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(5), pp. 555-568. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.82680
باتقوا, رضا, مهربان سنگ آتش, معصومه, احتیاطی, احمد. تاثیر جایگزینی آرد گندم با مشتقات پروتئینی سویا بر افزایش فعالیت بازدارندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین پپتیدهای زیست فعال خمیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(5): 555-568. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.82680


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.