1.

ارزیابی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی زالزالک (Crataegus pinnatifida) طی نگهداری در شرایط مختلف و مدل‌سازی تغییرات با مدل‌های سینتیکی

صفحه 507-523
محسن زندی؛ علی گنجلو؛ ماندانا بی مکر

2.

تولید شکلات حبابدار و استفاده از مقطع‌نگاری اشعه X و پردازش تصویر در بررسی ویژگی‌های حباب‌ها

صفحه 525-540
مسیح سرفرازی؛ محبت محبی؛ مهدی سعادتمند طرزجان؛ علی میرشاهی

3.

ارزیابی عملکرد خاک رنگبر حاوی مقادیر افزایش‌یافته اکسیدهای آلومینیوم و منیزیم برخصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن سویا

صفحه 541-553
بهاره خلیق؛ مریم قراچورلو؛ پیمانه قاسمی افشار

4.

تاثیر جایگزینی آرد گندم با مشتقات پروتئینی سویا بر افزایش فعالیت بازدارندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین پپتیدهای زیست فعال خمیر

صفحه 555-568
رضا باتقوا؛ معصومه مهربان سنگ آتش؛ احمد احتیاطی

5.

بهینه‌سازی استخراج و اصلاح ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پروتئین و فیبر باقلا توسط اولتراسوند و هیدرولیز آنزیمی

صفحه 569-580
محیا اورجی؛ مزدک علیمی؛ علی معتمدزادگان؛ شیرین شکوهی

6.

تأثیر پوشش خوراکی حاوی کربوکسی متیل‌سلولز و متابی‌سولفیت‌سدیم بر ماندگاری قارچ دکمه‌ای

صفحه 581-605
مهیار راد؛ حامد غفوری؛ زهره غلامی

7.

بررسی کیفیت کیک بدون گلوتن تهیه شده از دانه ارزن تیمار شده به روش حرارتی-رطوبتی

صفحه 607-619
مهران اعلمی؛ بهاره فتحی

8.

تأثیر گرمایش اهمیک بر سرعت انجماد زدایی و خصوصیات ماهی تن منجمد

صفحه 621-628
مریم کشانی؛ نفیسه زمین‌دار؛ رضا حاجیان

9.

بررسی اثر افزودن ایزوله پروتئین سویا و تغییر اندازه ذرات آرد سوخاری بر ویژگی‌های فیزیکوشیمایی ناگت مرغ

صفحه 629-641
مریم سادات ستوده؛ نفیسه سلطانی زاده

10.

اسانس پونه: ترکیبات شیمیایی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی، فنل کل و اثر سایتوتوکسیک آن بر رده سلولی HT29

صفحه 643-653
هادی تناور؛ حسن برزگر؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمدامین مهرنیا

11.

توسعه مدل پیشگو به‌منظور تعیین سفتی میوه "به" به کمک برنامه‌نویسی ژنتیک و شبکه عصبی در خلال انبارمانی

صفحه 655-667
شیما نصیری؛ سامان آبدانان مهدی زاده؛ مختار حیدری

12.

اثر آنتی‌اکسیدانی سلنیت سدیم میکروکپسوله شده به روش تبخیر حلال، در روغن سویا در طول مدت یکسال نگهداری

فروزان جلالی زند؛ محمد گلی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.