آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,979
تعداد مقالات20,711
تعداد مشاهده مقاله34,323,012
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,428,493
اعلمی, مهران, فتحی, بهاره. (1399). بررسی کیفیت کیک بدون گلوتن تهیه شده از دانه ارزن تیمار شده به روش حرارتی-رطوبتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(5), 607-619. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.83242
مهران اعلمی; بهاره فتحی. "بررسی کیفیت کیک بدون گلوتن تهیه شده از دانه ارزن تیمار شده به روش حرارتی-رطوبتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 5, 1399, 607-619. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.83242
اعلمی, مهران, فتحی, بهاره. (1399). 'بررسی کیفیت کیک بدون گلوتن تهیه شده از دانه ارزن تیمار شده به روش حرارتی-رطوبتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(5), pp. 607-619. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.83242
اعلمی, مهران, فتحی, بهاره. بررسی کیفیت کیک بدون گلوتن تهیه شده از دانه ارزن تیمار شده به روش حرارتی-رطوبتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(5): 607-619. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.83242


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب