آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,269
تعداد مشاهده مقاله20,319,352
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,478,841
اعلمی, مهران, فتحی, بهاره. (1399). بررسی کیفیت کیک بدون گلوتن تهیه شده از دانه ارزن تیمار شده به روش حرارتی-رطوبتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(5), 607-619. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.83242
مهران اعلمی; بهاره فتحی. "بررسی کیفیت کیک بدون گلوتن تهیه شده از دانه ارزن تیمار شده به روش حرارتی-رطوبتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 5, 1399, 607-619. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.83242
اعلمی, مهران, فتحی, بهاره. (1399). 'بررسی کیفیت کیک بدون گلوتن تهیه شده از دانه ارزن تیمار شده به روش حرارتی-رطوبتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(5), pp. 607-619. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.83242
اعلمی, مهران, فتحی, بهاره. بررسی کیفیت کیک بدون گلوتن تهیه شده از دانه ارزن تیمار شده به روش حرارتی-رطوبتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(5): 607-619. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.83242


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب