آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,166
تعداد مقالات22,369
تعداد مشاهده مقاله100,545,389
تعداد دریافت فایل اصل مقاله41,708,848
اعلمی, مهران, فتحی, بهاره. (1399). بررسی کیفیت کیک بدون گلوتن تهیه شده از دانه ارزن تیمار شده به روش حرارتی-رطوبتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(5), 607-619. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.83242
مهران اعلمی; بهاره فتحی. "بررسی کیفیت کیک بدون گلوتن تهیه شده از دانه ارزن تیمار شده به روش حرارتی-رطوبتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 5, 1399, 607-619. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.83242
اعلمی, مهران, فتحی, بهاره. (1399). 'بررسی کیفیت کیک بدون گلوتن تهیه شده از دانه ارزن تیمار شده به روش حرارتی-رطوبتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(5), pp. 607-619. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.83242
اعلمی, مهران, فتحی, بهاره. بررسی کیفیت کیک بدون گلوتن تهیه شده از دانه ارزن تیمار شده به روش حرارتی-رطوبتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(5): 607-619. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.83242


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب