ستوده, مریم سادات, سلطانی زاده, نفیسه. (1399). بررسی اثر افزودن ایزوله پروتئین سویا و تغییر اندازه ذرات آرد سوخاری بر ویژگی‌های فیزیکوشیمایی ناگت مرغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(5), 629-641. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.82491
مریم سادات ستوده; نفیسه سلطانی زاده. "بررسی اثر افزودن ایزوله پروتئین سویا و تغییر اندازه ذرات آرد سوخاری بر ویژگی‌های فیزیکوشیمایی ناگت مرغ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 5, 1399, 629-641. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.82491
ستوده, مریم سادات, سلطانی زاده, نفیسه. (1399). 'بررسی اثر افزودن ایزوله پروتئین سویا و تغییر اندازه ذرات آرد سوخاری بر ویژگی‌های فیزیکوشیمایی ناگت مرغ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(5), pp. 629-641. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.82491
ستوده, مریم سادات, سلطانی زاده, نفیسه. بررسی اثر افزودن ایزوله پروتئین سویا و تغییر اندازه ذرات آرد سوخاری بر ویژگی‌های فیزیکوشیمایی ناگت مرغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(5): 629-641. doi: 10.22067/ifstrj.v16i5.82491


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.