صحرائیان, بهاره, پورحاجی, فاطمه, علیزاده بهبهانی, بهروز. (1400). اثر پودر پنیر و امواج فراصوت بر ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی بدون گلوتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(4), 423-435. doi: 10.22067/ifstrj.v17i4.86707
بهاره صحرائیان; فاطمه پورحاجی; بهروز علیزاده بهبهانی. "اثر پودر پنیر و امواج فراصوت بر ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی بدون گلوتن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 4, 1400, 423-435. doi: 10.22067/ifstrj.v17i4.86707
صحرائیان, بهاره, پورحاجی, فاطمه, علیزاده بهبهانی, بهروز. (1400). 'اثر پودر پنیر و امواج فراصوت بر ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی بدون گلوتن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(4), pp. 423-435. doi: 10.22067/ifstrj.v17i4.86707
صحرائیان, بهاره, پورحاجی, فاطمه, علیزاده بهبهانی, بهروز. اثر پودر پنیر و امواج فراصوت بر ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی بدون گلوتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(4): 423-435. doi: 10.22067/ifstrj.v17i4.86707


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.