آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,994
تعداد مقالات20,812
تعداد مشاهده مقاله38,997,652
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,229,077
طباطبایی, خدیجه سادات, فاضل, محمد. (1400). تأثیر پوشش ژل آلوئه‌ورا و کنسانتره پروتئین آب‌پنیر بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی فیله مرغ سرخ‌شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(4), 501-515. doi: 10.22067/ifstrj.v17i4.87283
خدیجه سادات طباطبایی; محمد فاضل. "تأثیر پوشش ژل آلوئه‌ورا و کنسانتره پروتئین آب‌پنیر بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی فیله مرغ سرخ‌شده". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 4, 1400, 501-515. doi: 10.22067/ifstrj.v17i4.87283
طباطبایی, خدیجه سادات, فاضل, محمد. (1400). 'تأثیر پوشش ژل آلوئه‌ورا و کنسانتره پروتئین آب‌پنیر بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی فیله مرغ سرخ‌شده', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(4), pp. 501-515. doi: 10.22067/ifstrj.v17i4.87283
طباطبایی, خدیجه سادات, فاضل, محمد. تأثیر پوشش ژل آلوئه‌ورا و کنسانتره پروتئین آب‌پنیر بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی فیله مرغ سرخ‌شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(4): 501-515. doi: 10.22067/ifstrj.v17i4.87283


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب