آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,102
تعداد مقالات21,744
تعداد مشاهده مقاله86,255,932
تعداد دریافت فایل اصل مقاله25,949,986
شکرالهی, بهداد, حصاری نژاد, محمدعلی, زمانی, زهرا, یوسفی, نگین, عبدالشاهی, آنا, جبلی, اشکان. (1400). بررسی ویژگی‌های فیزیکی دانه ماشک گل ‌خوشه‌ای (Vicia Villosa) و بررسی اثر چربی‌گیری و تغییرات pH بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد حاصل از آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(4), 543-557. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86705
بهداد شکرالهی; محمدعلی حصاری نژاد; زهرا زمانی; نگین یوسفی; آنا عبدالشاهی; اشکان جبلی. "بررسی ویژگی‌های فیزیکی دانه ماشک گل ‌خوشه‌ای (Vicia Villosa) و بررسی اثر چربی‌گیری و تغییرات pH بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد حاصل از آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 4, 1400, 543-557. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86705
شکرالهی, بهداد, حصاری نژاد, محمدعلی, زمانی, زهرا, یوسفی, نگین, عبدالشاهی, آنا, جبلی, اشکان. (1400). 'بررسی ویژگی‌های فیزیکی دانه ماشک گل ‌خوشه‌ای (Vicia Villosa) و بررسی اثر چربی‌گیری و تغییرات pH بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد حاصل از آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(4), pp. 543-557. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86705
شکرالهی, بهداد, حصاری نژاد, محمدعلی, زمانی, زهرا, یوسفی, نگین, عبدالشاهی, آنا, جبلی, اشکان. بررسی ویژگی‌های فیزیکی دانه ماشک گل ‌خوشه‌ای (Vicia Villosa) و بررسی اثر چربی‌گیری و تغییرات pH بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد حاصل از آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(4): 543-557. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86705


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب