حاجی نیا, فهیمه, صادقی, علیرضا, صادقی ماهونک, علیرضا, خمیری, مرتضی, مقصودلو, یحیی, مویدی, علی. (1400). ارزیابی تاثیر استفاده توأم از تخمیر کنترل شده جو دوسر و پودر عناب بر بافت و فعالیت آنتی‌اکسیدانی نان گندم حجیم تولیدی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(4), 569-581. doi: 10.22067/ifstrj.v17i5.87042
فهیمه حاجی نیا; علیرضا صادقی; علیرضا صادقی ماهونک; مرتضی خمیری; یحیی مقصودلو; علی مویدی. "ارزیابی تاثیر استفاده توأم از تخمیر کنترل شده جو دوسر و پودر عناب بر بافت و فعالیت آنتی‌اکسیدانی نان گندم حجیم تولیدی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 4, 1400, 569-581. doi: 10.22067/ifstrj.v17i5.87042
حاجی نیا, فهیمه, صادقی, علیرضا, صادقی ماهونک, علیرضا, خمیری, مرتضی, مقصودلو, یحیی, مویدی, علی. (1400). 'ارزیابی تاثیر استفاده توأم از تخمیر کنترل شده جو دوسر و پودر عناب بر بافت و فعالیت آنتی‌اکسیدانی نان گندم حجیم تولیدی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(4), pp. 569-581. doi: 10.22067/ifstrj.v17i5.87042
حاجی نیا, فهیمه, صادقی, علیرضا, صادقی ماهونک, علیرضا, خمیری, مرتضی, مقصودلو, یحیی, مویدی, علی. ارزیابی تاثیر استفاده توأم از تخمیر کنترل شده جو دوسر و پودر عناب بر بافت و فعالیت آنتی‌اکسیدانی نان گندم حجیم تولیدی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(4): 569-581. doi: 10.22067/ifstrj.v17i5.87042


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.