حصاری نژاد, محمدعلی, عارفخانی, عاطفه, رافع, علی, جاویدی, فاطمه, صادقیان, علیرضا. (1400). بررسی ویژگی‌های کیفی، بافتی و حسی پنیر سفید ایرانی کم‌چرب حاوی مخلوط صمغ دانه ریحان با زانتان و گوار. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(4), 583-593. doi: 10.22067/ifstrj.v17i4.87437
محمدعلی حصاری نژاد; عاطفه عارفخانی; علی رافع; فاطمه جاویدی; علیرضا صادقیان. "بررسی ویژگی‌های کیفی، بافتی و حسی پنیر سفید ایرانی کم‌چرب حاوی مخلوط صمغ دانه ریحان با زانتان و گوار". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 4, 1400, 583-593. doi: 10.22067/ifstrj.v17i4.87437
حصاری نژاد, محمدعلی, عارفخانی, عاطفه, رافع, علی, جاویدی, فاطمه, صادقیان, علیرضا. (1400). 'بررسی ویژگی‌های کیفی، بافتی و حسی پنیر سفید ایرانی کم‌چرب حاوی مخلوط صمغ دانه ریحان با زانتان و گوار', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(4), pp. 583-593. doi: 10.22067/ifstrj.v17i4.87437
حصاری نژاد, محمدعلی, عارفخانی, عاطفه, رافع, علی, جاویدی, فاطمه, صادقیان, علیرضا. بررسی ویژگی‌های کیفی، بافتی و حسی پنیر سفید ایرانی کم‌چرب حاوی مخلوط صمغ دانه ریحان با زانتان و گوار. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(4): 583-593. doi: 10.22067/ifstrj.v17i4.87437


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.