آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,040
تعداد مقالات21,177
تعداد مشاهده مقاله47,860,284
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,676,100
حصاری نژاد, محمدعلی, عارفخانی, عاطفه, رافع, علی, جاویدی, فاطمه, صادقیان, علیرضا. (1400). بررسی ویژگی‌های کیفی، بافتی و حسی پنیر سفید ایرانی کم‌چرب حاوی مخلوط صمغ دانه ریحان با زانتان و گوار. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(4), 583-593. doi: 10.22067/ifstrj.v17i4.87437
محمدعلی حصاری نژاد; عاطفه عارفخانی; علی رافع; فاطمه جاویدی; علیرضا صادقیان. "بررسی ویژگی‌های کیفی، بافتی و حسی پنیر سفید ایرانی کم‌چرب حاوی مخلوط صمغ دانه ریحان با زانتان و گوار". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 4, 1400, 583-593. doi: 10.22067/ifstrj.v17i4.87437
حصاری نژاد, محمدعلی, عارفخانی, عاطفه, رافع, علی, جاویدی, فاطمه, صادقیان, علیرضا. (1400). 'بررسی ویژگی‌های کیفی، بافتی و حسی پنیر سفید ایرانی کم‌چرب حاوی مخلوط صمغ دانه ریحان با زانتان و گوار', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(4), pp. 583-593. doi: 10.22067/ifstrj.v17i4.87437
حصاری نژاد, محمدعلی, عارفخانی, عاطفه, رافع, علی, جاویدی, فاطمه, صادقیان, علیرضا. بررسی ویژگی‌های کیفی، بافتی و حسی پنیر سفید ایرانی کم‌چرب حاوی مخلوط صمغ دانه ریحان با زانتان و گوار. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(4): 583-593. doi: 10.22067/ifstrj.v17i4.87437


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب