آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,963
تعداد مقالات20,597
تعداد مشاهده مقاله28,128,027
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,385,958
خلوصی, زهرا, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی. (1400). بهینه‌یابی برهم‌کنش پروتئین آب‌پنیر-صمغ دانه شاهی به‌روش سطح پاسخ و بررسی خواص کف‌زایی نمونه بهینه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(4), 437-449. doi: 10.22067/ifstrj.v17i4.86853
زهرا خلوصی; مصطفی مظاهری طهرانی; سید محمد علی رضوی. "بهینه‌یابی برهم‌کنش پروتئین آب‌پنیر-صمغ دانه شاهی به‌روش سطح پاسخ و بررسی خواص کف‌زایی نمونه بهینه". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 4, 1400, 437-449. doi: 10.22067/ifstrj.v17i4.86853
خلوصی, زهرا, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی. (1400). 'بهینه‌یابی برهم‌کنش پروتئین آب‌پنیر-صمغ دانه شاهی به‌روش سطح پاسخ و بررسی خواص کف‌زایی نمونه بهینه', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(4), pp. 437-449. doi: 10.22067/ifstrj.v17i4.86853
خلوصی, زهرا, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی. بهینه‌یابی برهم‌کنش پروتئین آب‌پنیر-صمغ دانه شاهی به‌روش سطح پاسخ و بررسی خواص کف‌زایی نمونه بهینه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(4): 437-449. doi: 10.22067/ifstrj.v17i4.86853


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب