خلوصی, زهرا, مظاهری تهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی. (1400). بهینه‌یابی برهمکنش پروتئین آب پنیر-صمغ دانه شاهی به روش سطح پاسخ و بررسی خواص کف‌زایی نمونه بهینه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(4), 437-449. doi: 10.22067/ifstrj.v17i4.86853
زهرا خلوصی; مصطفی مظاهری تهرانی; سید محمد علی رضوی. "بهینه‌یابی برهمکنش پروتئین آب پنیر-صمغ دانه شاهی به روش سطح پاسخ و بررسی خواص کف‌زایی نمونه بهینه". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 4, 1400, 437-449. doi: 10.22067/ifstrj.v17i4.86853
خلوصی, زهرا, مظاهری تهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی. (1400). 'بهینه‌یابی برهمکنش پروتئین آب پنیر-صمغ دانه شاهی به روش سطح پاسخ و بررسی خواص کف‌زایی نمونه بهینه', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(4), pp. 437-449. doi: 10.22067/ifstrj.v17i4.86853
خلوصی, زهرا, مظاهری تهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی. بهینه‌یابی برهمکنش پروتئین آب پنیر-صمغ دانه شاهی به روش سطح پاسخ و بررسی خواص کف‌زایی نمونه بهینه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(4): 437-449. doi: 10.22067/ifstrj.v17i4.86853


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.