آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,610
تعداد مشاهده مقاله28,688,048
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,476,455
غظنفری, نگین, مرتضوی, سید علی, طباطبایی یزدی, فریده, محمدی, مرتضی. (1400). بررسی ویژگی‌های ضدباکتریایی، آنتی‌اکسیدانی و پایداری اکسایشی روغن حاوی اسانس بذر گشنیز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(5), 863-873. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.88361
نگین غظنفری; سید علی مرتضوی; فریده طباطبایی یزدی; مرتضی محمدی. "بررسی ویژگی‌های ضدباکتریایی، آنتی‌اکسیدانی و پایداری اکسایشی روغن حاوی اسانس بذر گشنیز". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 5, 1400, 863-873. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.88361
غظنفری, نگین, مرتضوی, سید علی, طباطبایی یزدی, فریده, محمدی, مرتضی. (1400). 'بررسی ویژگی‌های ضدباکتریایی، آنتی‌اکسیدانی و پایداری اکسایشی روغن حاوی اسانس بذر گشنیز', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(5), pp. 863-873. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.88361
غظنفری, نگین, مرتضوی, سید علی, طباطبایی یزدی, فریده, محمدی, مرتضی. بررسی ویژگی‌های ضدباکتریایی، آنتی‌اکسیدانی و پایداری اکسایشی روغن حاوی اسانس بذر گشنیز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(5): 863-873. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.88361


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب