آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,073
تعداد مقالات21,459
تعداد مشاهده مقاله55,702,963
تعداد دریافت فایل اصل مقاله23,156,137
گلمکانی, محمدتقی, مصباحی, غلامرضا, علوی, نصیره, حسین زاده فربودی, آزیتا. (1400). بهینه‌سازی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی عصاره پوسته دانه نارنج استخراج شده به‌کمک مایکروویو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(4), 605-619. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.77713
محمدتقی گلمکانی; غلامرضا مصباحی; نصیره علوی; آزیتا حسین زاده فربودی. "بهینه‌سازی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی عصاره پوسته دانه نارنج استخراج شده به‌کمک مایکروویو". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 4, 1400, 605-619. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.77713
گلمکانی, محمدتقی, مصباحی, غلامرضا, علوی, نصیره, حسین زاده فربودی, آزیتا. (1400). 'بهینه‌سازی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی عصاره پوسته دانه نارنج استخراج شده به‌کمک مایکروویو', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(4), pp. 605-619. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.77713
گلمکانی, محمدتقی, مصباحی, غلامرضا, علوی, نصیره, حسین زاده فربودی, آزیتا. بهینه‌سازی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی عصاره پوسته دانه نارنج استخراج شده به‌کمک مایکروویو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(4): 605-619. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.77713


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب