آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,257
تعداد مشاهده مقاله19,722,381
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,063,113
گلمکانی, محمدتقی, مصباحی, غلامرضا, علوی, نصیره, حسین زاده فربودی, آزیتا. (1400). بهینه‌سازی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی عصاره پوسته دانه نارنج استخراج شده به‌کمک مایکروویو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(4), 605-619. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.77713
محمدتقی گلمکانی; غلامرضا مصباحی; نصیره علوی; آزیتا حسین زاده فربودی. "بهینه‌سازی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی عصاره پوسته دانه نارنج استخراج شده به‌کمک مایکروویو". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 4, 1400, 605-619. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.77713
گلمکانی, محمدتقی, مصباحی, غلامرضا, علوی, نصیره, حسین زاده فربودی, آزیتا. (1400). 'بهینه‌سازی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی عصاره پوسته دانه نارنج استخراج شده به‌کمک مایکروویو', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(4), pp. 605-619. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.77713
گلمکانی, محمدتقی, مصباحی, غلامرضا, علوی, نصیره, حسین زاده فربودی, آزیتا. بهینه‌سازی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی عصاره پوسته دانه نارنج استخراج شده به‌کمک مایکروویو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(4): 605-619. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.77713


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب