آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,148
تعداد مقالات22,197
تعداد مشاهده مقاله97,731,620
تعداد دریافت فایل اصل مقاله35,302,093
گلمکانی, محمدتقی, مصباحی, غلامرضا, علوی, نصیره, حسین زاده فربودی, آزیتا. (1400). بهینه‌سازی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی عصاره پوسته دانه نارنج استخراج شده به‌کمک مایکروویو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(4), 605-619. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.77713
محمدتقی گلمکانی; غلامرضا مصباحی; نصیره علوی; آزیتا حسین زاده فربودی. "بهینه‌سازی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی عصاره پوسته دانه نارنج استخراج شده به‌کمک مایکروویو". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 4, 1400, 605-619. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.77713
گلمکانی, محمدتقی, مصباحی, غلامرضا, علوی, نصیره, حسین زاده فربودی, آزیتا. (1400). 'بهینه‌سازی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی عصاره پوسته دانه نارنج استخراج شده به‌کمک مایکروویو', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(4), pp. 605-619. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.77713
گلمکانی, محمدتقی, مصباحی, غلامرضا, علوی, نصیره, حسین زاده فربودی, آزیتا. بهینه‌سازی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی عصاره پوسته دانه نارنج استخراج شده به‌کمک مایکروویو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(4): 605-619. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.77713


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب