آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,028
تعداد مقالات21,110
تعداد مشاهده مقاله47,465,171
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,348,156
مبینی, الهام, ناطقی, لیلا, اسحاقی, محمدرضا. (1400). بررسی شرایط تولید پاستیل با استفاده از ژلاتین استخراج‌شده از ماهی کیلیکا و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی آن در مقایسه با ژلاتین تجاری (گاوی). سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(5), 831-847. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86414
الهام مبینی; لیلا ناطقی; محمدرضا اسحاقی. "بررسی شرایط تولید پاستیل با استفاده از ژلاتین استخراج‌شده از ماهی کیلیکا و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی آن در مقایسه با ژلاتین تجاری (گاوی)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 5, 1400, 831-847. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86414
مبینی, الهام, ناطقی, لیلا, اسحاقی, محمدرضا. (1400). 'بررسی شرایط تولید پاستیل با استفاده از ژلاتین استخراج‌شده از ماهی کیلیکا و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی آن در مقایسه با ژلاتین تجاری (گاوی)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(5), pp. 831-847. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86414
مبینی, الهام, ناطقی, لیلا, اسحاقی, محمدرضا. بررسی شرایط تولید پاستیل با استفاده از ژلاتین استخراج‌شده از ماهی کیلیکا و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی آن در مقایسه با ژلاتین تجاری (گاوی). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(5): 831-847. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86414


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب