آمار

تعداد نشریات49
تعداد شماره‌ها1,778
تعداد مقالات18,927
تعداد مشاهده مقاله7,789,075
تعداد دریافت فایل اصل مقاله5,085,055
مبینی, الهام, ناطقی, لیلا, اسحاقی, محمد رضا. (1400). بررسی شرایط تولید پاستیل با استفاده از ژلاتین استخراج‌شده از ماهی کیلیکا و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی آن در مقایسه با ژلاتین تجاری (گاوی). سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(5), 831-847. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86414
الهام مبینی; لیلا ناطقی; محمد رضا اسحاقی. "بررسی شرایط تولید پاستیل با استفاده از ژلاتین استخراج‌شده از ماهی کیلیکا و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی آن در مقایسه با ژلاتین تجاری (گاوی)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 5, 1400, 831-847. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86414
مبینی, الهام, ناطقی, لیلا, اسحاقی, محمد رضا. (1400). 'بررسی شرایط تولید پاستیل با استفاده از ژلاتین استخراج‌شده از ماهی کیلیکا و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی آن در مقایسه با ژلاتین تجاری (گاوی)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(5), pp. 831-847. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86414
مبینی, الهام, ناطقی, لیلا, اسحاقی, محمد رضا. بررسی شرایط تولید پاستیل با استفاده از ژلاتین استخراج‌شده از ماهی کیلیکا و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی آن در مقایسه با ژلاتین تجاری (گاوی). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(5): 831-847. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86414


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب