آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,272
تعداد مشاهده مقاله20,748,165
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,788,904
یوسفی مجیر, زهرا, رحمن, علیرضا, اوتادی, مریم. (1400). بررسی اثر ترکیبی پودر کاهو(sativa Lactuca) و رازیانه(Foeniculum vulgare) به‌عنوان منبع طبیعی نیترت بر ویژگی‌های سوسیس بسته‌بندی‌شده تحت‌خلأ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(5), 889-903. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86477
زهرا یوسفی مجیر; علیرضا رحمن; مریم اوتادی. "بررسی اثر ترکیبی پودر کاهو(sativa Lactuca) و رازیانه(Foeniculum vulgare) به‌عنوان منبع طبیعی نیترت بر ویژگی‌های سوسیس بسته‌بندی‌شده تحت‌خلأ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 5, 1400, 889-903. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86477
یوسفی مجیر, زهرا, رحمن, علیرضا, اوتادی, مریم. (1400). 'بررسی اثر ترکیبی پودر کاهو(sativa Lactuca) و رازیانه(Foeniculum vulgare) به‌عنوان منبع طبیعی نیترت بر ویژگی‌های سوسیس بسته‌بندی‌شده تحت‌خلأ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(5), pp. 889-903. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86477
یوسفی مجیر, زهرا, رحمن, علیرضا, اوتادی, مریم. بررسی اثر ترکیبی پودر کاهو(sativa Lactuca) و رازیانه(Foeniculum vulgare) به‌عنوان منبع طبیعی نیترت بر ویژگی‌های سوسیس بسته‌بندی‌شده تحت‌خلأ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(5): 889-903. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86477


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب