آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,078
تعداد مقالات21,473
تعداد مشاهده مقاله56,177,429
تعداد دریافت فایل اصل مقاله23,318,479
زندی, محسن, گنجلو, علی, بی مکر, ماندانا, قره‌باغی, ابوالفضل. (1401). درجه‌بندی کیفی انگور پوشش‌دهی‌شده با امولسیون صمغ فارسی و روغن شاهدانه بر اساس صدمات سطحی با استفاده از تصاویر RGB و دودویی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), 51-64. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.88305
محسن زندی; علی گنجلو; ماندانا بی مکر; ابوالفضل قره‌باغی. "درجه‌بندی کیفی انگور پوشش‌دهی‌شده با امولسیون صمغ فارسی و روغن شاهدانه بر اساس صدمات سطحی با استفاده از تصاویر RGB و دودویی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 1, 1401, 51-64. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.88305
زندی, محسن, گنجلو, علی, بی مکر, ماندانا, قره‌باغی, ابوالفضل. (1401). 'درجه‌بندی کیفی انگور پوشش‌دهی‌شده با امولسیون صمغ فارسی و روغن شاهدانه بر اساس صدمات سطحی با استفاده از تصاویر RGB و دودویی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), pp. 51-64. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.88305
زندی, محسن, گنجلو, علی, بی مکر, ماندانا, قره‌باغی, ابوالفضل. درجه‌بندی کیفی انگور پوشش‌دهی‌شده با امولسیون صمغ فارسی و روغن شاهدانه بر اساس صدمات سطحی با استفاده از تصاویر RGB و دودویی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 18(1): 51-64. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.88305


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب