آمار

تعداد نشریات49
تعداد شماره‌ها1,778
تعداد مقالات18,929
تعداد مشاهده مقاله7,804,139
تعداد دریافت فایل اصل مقاله5,099,954
زندی, محسن, گنجلو, علی, بی مکر, ماندانا, قره‌باغی, ابوالفضل. (1401). درجه‌بندی کیفی انگور پوشش‌دهی‌شده با امولسیون صمغ فارسی و روغن شاهدانه بر اساس صدمات سطحی با استفاده از تصاویر RGB و دودویی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), 51-64. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.88305
محسن زندی; علی گنجلو; ماندانا بی مکر; ابوالفضل قره‌باغی. "درجه‌بندی کیفی انگور پوشش‌دهی‌شده با امولسیون صمغ فارسی و روغن شاهدانه بر اساس صدمات سطحی با استفاده از تصاویر RGB و دودویی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 1, 1401, 51-64. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.88305
زندی, محسن, گنجلو, علی, بی مکر, ماندانا, قره‌باغی, ابوالفضل. (1401). 'درجه‌بندی کیفی انگور پوشش‌دهی‌شده با امولسیون صمغ فارسی و روغن شاهدانه بر اساس صدمات سطحی با استفاده از تصاویر RGB و دودویی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), pp. 51-64. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.88305
زندی, محسن, گنجلو, علی, بی مکر, ماندانا, قره‌باغی, ابوالفضل. درجه‌بندی کیفی انگور پوشش‌دهی‌شده با امولسیون صمغ فارسی و روغن شاهدانه بر اساس صدمات سطحی با استفاده از تصاویر RGB و دودویی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 18(1): 51-64. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.88305


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب