ناظمی, مریم السادات, انصاری, سارا. (1400). بررسی تاثیر شرایط برشته کردن و بسته‌بندی بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی مغز بادام کوهی رقم Amygdalus scoparia L طی دوره نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(5), 673-689. doi: 10.22067/ifstrj.v17i5.85962
مریم السادات ناظمی; سارا انصاری. "بررسی تاثیر شرایط برشته کردن و بسته‌بندی بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی مغز بادام کوهی رقم Amygdalus scoparia L طی دوره نگهداری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 5, 1400, 673-689. doi: 10.22067/ifstrj.v17i5.85962
ناظمی, مریم السادات, انصاری, سارا. (1400). 'بررسی تاثیر شرایط برشته کردن و بسته‌بندی بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی مغز بادام کوهی رقم Amygdalus scoparia L طی دوره نگهداری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(5), pp. 673-689. doi: 10.22067/ifstrj.v17i5.85962
ناظمی, مریم السادات, انصاری, سارا. بررسی تاثیر شرایط برشته کردن و بسته‌بندی بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی مغز بادام کوهی رقم Amygdalus scoparia L طی دوره نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(5): 673-689. doi: 10.22067/ifstrj.v17i5.85962


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.