آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,873
تعداد مقالات19,713
تعداد مشاهده مقاله11,850,138
تعداد دریافت فایل اصل مقاله7,618,359
حیدریان, مرتضی, گلی, محمد. (1400). بررسی امکان تولید شیرینی مسقطی رژیمی حاوی قارچ گانودرما لوسیدیوم با جایگزینی شکر و نشاسته گندم با سوکرالوز-ایزومالت و نشاسته سیب‌زمینی توسط روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(5), 701-716. doi: 10.22067/ifstrj.2021.38054
مرتضی حیدریان; محمد گلی. "بررسی امکان تولید شیرینی مسقطی رژیمی حاوی قارچ گانودرما لوسیدیوم با جایگزینی شکر و نشاسته گندم با سوکرالوز-ایزومالت و نشاسته سیب‌زمینی توسط روش سطح پاسخ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 5, 1400, 701-716. doi: 10.22067/ifstrj.2021.38054
حیدریان, مرتضی, گلی, محمد. (1400). 'بررسی امکان تولید شیرینی مسقطی رژیمی حاوی قارچ گانودرما لوسیدیوم با جایگزینی شکر و نشاسته گندم با سوکرالوز-ایزومالت و نشاسته سیب‌زمینی توسط روش سطح پاسخ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(5), pp. 701-716. doi: 10.22067/ifstrj.2021.38054
حیدریان, مرتضی, گلی, محمد. بررسی امکان تولید شیرینی مسقطی رژیمی حاوی قارچ گانودرما لوسیدیوم با جایگزینی شکر و نشاسته گندم با سوکرالوز-ایزومالت و نشاسته سیب‌زمینی توسط روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(5): 701-716. doi: 10.22067/ifstrj.2021.38054


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب