آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,073
تعداد مقالات21,449
تعداد مشاهده مقاله54,306,274
تعداد دریافت فایل اصل مقاله23,092,258
حیدریان, مرتضی, گلی, محمد. (1400). بررسی امکان تولید شیرینی مسقطی رژیمی حاوی قارچ گانودرما لوسیدیوم با جایگزینی شکر و نشاسته گندم با سوکرالوز-ایزومالت و نشاسته سیب‌زمینی توسط روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(5), 701-716. doi: 10.22067/ifstrj.2021.38054
مرتضی حیدریان; محمد گلی. "بررسی امکان تولید شیرینی مسقطی رژیمی حاوی قارچ گانودرما لوسیدیوم با جایگزینی شکر و نشاسته گندم با سوکرالوز-ایزومالت و نشاسته سیب‌زمینی توسط روش سطح پاسخ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 5, 1400, 701-716. doi: 10.22067/ifstrj.2021.38054
حیدریان, مرتضی, گلی, محمد. (1400). 'بررسی امکان تولید شیرینی مسقطی رژیمی حاوی قارچ گانودرما لوسیدیوم با جایگزینی شکر و نشاسته گندم با سوکرالوز-ایزومالت و نشاسته سیب‌زمینی توسط روش سطح پاسخ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(5), pp. 701-716. doi: 10.22067/ifstrj.2021.38054
حیدریان, مرتضی, گلی, محمد. بررسی امکان تولید شیرینی مسقطی رژیمی حاوی قارچ گانودرما لوسیدیوم با جایگزینی شکر و نشاسته گندم با سوکرالوز-ایزومالت و نشاسته سیب‌زمینی توسط روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(5): 701-716. doi: 10.22067/ifstrj.2021.38054


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب