ضیاءالحق, سید حمیدرضا. (1399). اثر برخی از نمک‌ها در افزایش زمان نگهداری انگور سرخ فخری شاهرود در سردخانه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(6), 101-110. doi: 10.22067/ifstrj.v16i6.84456
سید حمیدرضا ضیاءالحق. "اثر برخی از نمک‌ها در افزایش زمان نگهداری انگور سرخ فخری شاهرود در سردخانه". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 6, 1399, 101-110. doi: 10.22067/ifstrj.v16i6.84456
ضیاءالحق, سید حمیدرضا. (1399). 'اثر برخی از نمک‌ها در افزایش زمان نگهداری انگور سرخ فخری شاهرود در سردخانه', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(6), pp. 101-110. doi: 10.22067/ifstrj.v16i6.84456
ضیاءالحق, سید حمیدرضا. اثر برخی از نمک‌ها در افزایش زمان نگهداری انگور سرخ فخری شاهرود در سردخانه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(6): 101-110. doi: 10.22067/ifstrj.v16i6.84456


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.