تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,798 |
تعداد مقالات | 19,109 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,394,966 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,725,450 |
1. | طبقهبندی توتفرنگی رقم پاروس با ترکیب تکنیک پردازش تصویر و روشهای هوشمند | |
صفحه 87-99 | ||
فرهاد فاتحی؛ هادی صمیمی اخیجهانی | ||
2. | اثر برخی از نمکها در افزایش زمان نگهداری انگور سرخ فخری شاهرود در سردخانه | |
صفحه 101-110 | ||
سیدحمیدرضا ضیاءالحق | ||
3. | استفاده از چند آبمیوه و سبزی بهعنوان محیط پایه برای تولید نوشیدنیهای پروبیوتیک غیرلبنی | |
صفحه 111-121 | ||
رویا رضایی؛ هادی کوهساری | ||
4. | تولید شیر شتر پروبیوتیک غنیسازیشده با پودر پوست انار | |
صفحه 123-132 | ||
سید محسن مرتضوی؛ حسین جلالی؛ سیدحمیدرضا ضیاءالحق | ||
5. | شبیهسازی کنترلکننده فازی دما طی فرآیند بلانچینگ خشک و آبزدایی مادون قرمز برشهای سیب با روش حرارتدهی متناوب | |
صفحه 133-150 | ||
حسن صباغی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد | ||
6. | استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) فازی و تاپسیس (TOPSIS) در بهینهیابی فرمولاسیون مواد غذایی: مورد مطالعاتی نان | |
صفحه 151-163 | ||
محمد نوشاد؛ عباس میرزایی؛ سحر اصغری پور | ||