1.

طبقه بندی توت‌فرنگی رقم پاروس با ترکیب تکنیک پردازش تصویر و روش‌های هوشمند

صفحه 87-99
فرهاد فاتحی؛ هادی صمیمی اخیجهانی

2.

اثر برخی از نمک‌ها در افزایش زمان نگهداری انگور سرخ فخری شاهرود در سردخانه

صفحه 101-110
سیدحمیدرضا ضیاءالحق

3.

استفاده از چند آب‌میوه و سبزی به‌عنوان محیط پایه برای تولید نوشیدنی‌های پروبیوتیک غیرلبنی

صفحه 111-121
رویا رضایی؛ هادی کوهساری

4.

تولید شیر شتر پروبیوتیک غنی‌سازی شده با پودر پوست انار

صفحه 123-132
سید محسن مرتضوی؛ حسین جلالی؛ سیدحمیدرضا ضیاءالحق

5.

شبیه‌سازی کنترل‌کننده فازی دما طی فرآیند بلانچینگ خشک و آبزدایی مادون قرمز برش‌های سیب با روش حرارت‌دهی متناوب

صفحه 133-150
حسن صباغی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد

6.

استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) فازی و تاپسیس (TOPSIS) در بهینه‌یابی فرمولاسیون مواد غذایی: مورد مطالعاتی نان

صفحه 151-163
محمد نوشاد؛ عباس میرزایی؛ سحر اصغری پور


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.