نوشاد, محمد, میرزایی, عباس, اصغری پور, سحر. (1399). استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) فازی و تاپسیس (TOPSIS) در بهینه‌یابی فرمولاسیون مواد غذایی: مورد مطالعاتی نان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(6), 151-163. doi: 10.22067/ifstrj.v16i6.85794
محمد نوشاد; عباس میرزایی; سحر اصغری پور. "استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) فازی و تاپسیس (TOPSIS) در بهینه‌یابی فرمولاسیون مواد غذایی: مورد مطالعاتی نان". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 6, 1399, 151-163. doi: 10.22067/ifstrj.v16i6.85794
نوشاد, محمد, میرزایی, عباس, اصغری پور, سحر. (1399). 'استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) فازی و تاپسیس (TOPSIS) در بهینه‌یابی فرمولاسیون مواد غذایی: مورد مطالعاتی نان', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(6), pp. 151-163. doi: 10.22067/ifstrj.v16i6.85794
نوشاد, محمد, میرزایی, عباس, اصغری پور, سحر. استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) فازی و تاپسیس (TOPSIS) در بهینه‌یابی فرمولاسیون مواد غذایی: مورد مطالعاتی نان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(6): 151-163. doi: 10.22067/ifstrj.v16i6.85794


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.