آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,272
تعداد مشاهده مقاله20,581,266
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,672,452
نوشاد, محمد, میرزایی, عباس, اصغری پور, سحر. (1399). استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) فازی و تاپسیس (TOPSIS) در بهینه‌یابی فرمولاسیون مواد غذایی: مورد مطالعاتی نان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(6), 151-163. doi: 10.22067/ifstrj.v16i6.85794
محمد نوشاد; عباس میرزایی; سحر اصغری پور. "استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) فازی و تاپسیس (TOPSIS) در بهینه‌یابی فرمولاسیون مواد غذایی: مورد مطالعاتی نان". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 6, 1399, 151-163. doi: 10.22067/ifstrj.v16i6.85794
نوشاد, محمد, میرزایی, عباس, اصغری پور, سحر. (1399). 'استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) فازی و تاپسیس (TOPSIS) در بهینه‌یابی فرمولاسیون مواد غذایی: مورد مطالعاتی نان', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(6), pp. 151-163. doi: 10.22067/ifstrj.v16i6.85794
نوشاد, محمد, میرزایی, عباس, اصغری پور, سحر. استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) فازی و تاپسیس (TOPSIS) در بهینه‌یابی فرمولاسیون مواد غذایی: مورد مطالعاتی نان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(6): 151-163. doi: 10.22067/ifstrj.v16i6.85794


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب