آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,164
تعداد مقالات22,577
تعداد مشاهده مقاله116,392,072
تعداد دریافت فایل اصل مقاله51,966,116
نوشاد, محمد, میرزایی, عباس, اصغری پور, سحر. (1399). استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) فازی و تاپسیس (TOPSIS) در بهینه‌یابی فرمولاسیون مواد غذایی: مورد مطالعاتی نان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(6), 151-163. doi: 10.22067/ifstrj.v16i6.85794
محمد نوشاد; عباس میرزایی; سحر اصغری پور. "استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) فازی و تاپسیس (TOPSIS) در بهینه‌یابی فرمولاسیون مواد غذایی: مورد مطالعاتی نان". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 6, 1399, 151-163. doi: 10.22067/ifstrj.v16i6.85794
نوشاد, محمد, میرزایی, عباس, اصغری پور, سحر. (1399). 'استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) فازی و تاپسیس (TOPSIS) در بهینه‌یابی فرمولاسیون مواد غذایی: مورد مطالعاتی نان', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(6), pp. 151-163. doi: 10.22067/ifstrj.v16i6.85794
نوشاد, محمد, میرزایی, عباس, اصغری پور, سحر. استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) فازی و تاپسیس (TOPSIS) در بهینه‌یابی فرمولاسیون مواد غذایی: مورد مطالعاتی نان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(6): 151-163. doi: 10.22067/ifstrj.v16i6.85794


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب