آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,028
تعداد مقالات21,110
تعداد مشاهده مقاله47,470,401
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,350,783
ابرچائی, زینب, رحمن, علیرضا, فهیم دانش, مریم. (1401). بررسی اثر سینرژیستی عصاره سماق و فسفاتیدیل اتانول آمین بر ویژگی‌های شیمیایی سس مایونز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), 218-234. doi: 10.22067/ifstrj.2020.40122.0
زینب ابرچائی; علیرضا رحمن; مریم فهیم دانش. "بررسی اثر سینرژیستی عصاره سماق و فسفاتیدیل اتانول آمین بر ویژگی‌های شیمیایی سس مایونز". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 2, 1401, 218-234. doi: 10.22067/ifstrj.2020.40122.0
ابرچائی, زینب, رحمن, علیرضا, فهیم دانش, مریم. (1401). 'بررسی اثر سینرژیستی عصاره سماق و فسفاتیدیل اتانول آمین بر ویژگی‌های شیمیایی سس مایونز', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), pp. 218-234. doi: 10.22067/ifstrj.2020.40122.0
ابرچائی, زینب, رحمن, علیرضا, فهیم دانش, مریم. بررسی اثر سینرژیستی عصاره سماق و فسفاتیدیل اتانول آمین بر ویژگی‌های شیمیایی سس مایونز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 18(2): 218-234. doi: 10.22067/ifstrj.2020.40122.0


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب