آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,039
تعداد مقالات21,149
تعداد مشاهده مقاله47,762,745
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,611,454

1.

ارزیابی تأثیر پلاسمای غیرحرارتی بر ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد گندم

صفحه 330-342
سید امیر توکلی لاهیجانی؛ فخری شهیدی؛ محمود حبیبیان؛ آرش کوچکی

2.

تاثیر اندازه ذره و قطر ریشه بر استخراج اسید گلیسیریزیک از شیرین بیان با استفاده از التراسونیک: طراحی تجربی فاکتوریل و روش مدلسازی سطح پاسخ

صفحه 179-194
زرین نصری

3.

بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر ماش بر ویژگی‌های بافتی، فیزیکوشیمیایی وحسی کیک اسفنجی

صفحه 195-202
فریبا عطایی نوکابادی؛ نرگس نهچیری؛ جواد کرامت؛ منوچهر مومنی شهرکی

4.

بررسی ترکیبات شیمیایی، گروه‏های عاملی زیست‏فعال، قدرت آنتی‌اکسیدانی و سمیت سلولی اسانس آویشن شیرازی بر رده سلولیHT29: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی

صفحه 203-217
الناز صفاری سامانی؛ حسین جوینده؛ بهروز علیزاده بهبهانی

5.

بررسی اثر سینرژیستی عصاره سماق و فسفاتیدیل اتانول آمین بر ویژگی‌های شیمیایی سس مایونز

صفحه 218-234
زینب ابرچائی؛ علیرضا رحمن؛ مریم فهیم دانش

6.

مدل‏سازی و ‏بهینه‏سازی استخراج اسانس رزماری به کمک مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

صفحه 235-247
بهمن ساعدپناه؛ ناصر بهروزی خزاعی؛ جلال خورشیدی

7.

بررسی اثر افزودن پپتید زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب ماست بر ویژگی‌های کیفی دوغ

صفحه 249-263
نفیسه کریمی؛ رضوان پوراحمد؛ سلمان طاهری؛ اورنگ عیوض زاده

8.

اثر کاربرد سینامیک اسید بر ماندگاری و کیفیت قارچ دکمه‌ای در دوره پس از برداشت

صفحه 264-276
حدیث چراغی؛ فردین قنبری؛ مهدی صیدی

9.

بهینه‌سازی کاربرد سیال مادون بحرانی آب در فرآیند استخراج ترکیبات فنولی و آنتی‌اکسیدانی از پوست پسته و بررسی ویژگی‌های رادیکال گیرندگی عصاره‌های آن

صفحه 277-293
مرتضی محمدی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ عادل بیگ بابایی؛ سمیرا یگانه زاد

10.

تاثیر نسبت روغن و مقدار امولسیفایر بر خصوصیات نانوامولسیون روغن دانه چیا

صفحه 295-305
سارا فروزنده؛ محمد فاضل

11.

تولید دونات کم‌چرب با استفاده از آرد تریتیکاله و صمغ ریحان ضمن بررسی تأثیر اسانس هل سبز بر ماندگاری آن

صفحه 307-329
زهرا شیخ الاسلامی؛ مهدی کریمی؛ بهاره صحرائیان

12.

بررسی خصوصیات هم‌افزایی و هم‌ستیزی عصاره جلبک اسپیرولینا و گیاه گازرخ در روغن زیتون بکر

صفحه 343-365
ساناز فلاح تفتی زاده؛ غلامرضا عبدی؛ فاطمه زنده بودی؛ مهدی محمدی

13.

تاثیر عصاره آبی چای سفید بر مقاومت حرارتی روغن کنجد تولید شده با استفاده از پرس سرد

صفحه 367-382
صدیقه یزدان پناه؛ سارا محمدی؛ امیرحسین الهامی راد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب