آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,034
تعداد مقالات21,131
تعداد مشاهده مقاله47,639,774
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,510,906
کریمی, نفیسه, پوراحمد, رضوان, طاهری, سلمان, عیوض زاده, اورنگ. (1401). بررسی اثر افزودن پپتید زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب ماست بر ویژگی‌های کیفی دوغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), 249-263. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70916.1059
نفیسه کریمی; رضوان پوراحمد; سلمان طاهری; اورنگ عیوض زاده. "بررسی اثر افزودن پپتید زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب ماست بر ویژگی‌های کیفی دوغ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 2, 1401, 249-263. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70916.1059
کریمی, نفیسه, پوراحمد, رضوان, طاهری, سلمان, عیوض زاده, اورنگ. (1401). 'بررسی اثر افزودن پپتید زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب ماست بر ویژگی‌های کیفی دوغ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), pp. 249-263. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70916.1059
کریمی, نفیسه, پوراحمد, رضوان, طاهری, سلمان, عیوض زاده, اورنگ. بررسی اثر افزودن پپتید زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب ماست بر ویژگی‌های کیفی دوغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 18(2): 249-263. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70916.1059


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب