آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,260
تعداد مشاهده مقاله19,778,747
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,105,828
کریمی, نفیسه, پوراحمد, رضوان, طاهری, سلمان, عیوض زاده, اورنگ. (1401). بررسی اثر افزودن پپتید زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب ماست بر ویژگی‌های کیفی دوغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), 249-263. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70916.1059
نفیسه کریمی; رضوان پوراحمد; سلمان طاهری; اورنگ عیوض زاده. "بررسی اثر افزودن پپتید زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب ماست بر ویژگی‌های کیفی دوغ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 2, 1401, 249-263. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70916.1059
کریمی, نفیسه, پوراحمد, رضوان, طاهری, سلمان, عیوض زاده, اورنگ. (1401). 'بررسی اثر افزودن پپتید زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب ماست بر ویژگی‌های کیفی دوغ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), pp. 249-263. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70916.1059
کریمی, نفیسه, پوراحمد, رضوان, طاهری, سلمان, عیوض زاده, اورنگ. بررسی اثر افزودن پپتید زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب ماست بر ویژگی‌های کیفی دوغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 18(2): 249-263. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70916.1059


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب