کریمی, نفیسه, پوراحمد, رضوان, طاهری, سلمان, عیوض زاده, اورنگ. (1400). بررسی اثر افزودن پپتید زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب ماست بر ویژگی‌های کیفی دوغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70916.1059
نفیسه کریمی; رضوان پوراحمد; سلمان طاهری; اورنگ عیوض زاده. "بررسی اثر افزودن پپتید زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب ماست بر ویژگی‌های کیفی دوغ". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1400, -. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70916.1059
کریمی, نفیسه, پوراحمد, رضوان, طاهری, سلمان, عیوض زاده, اورنگ. (1400). 'بررسی اثر افزودن پپتید زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب ماست بر ویژگی‌های کیفی دوغ', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70916.1059
کریمی, نفیسه, پوراحمد, رضوان, طاهری, سلمان, عیوض زاده, اورنگ. بررسی اثر افزودن پپتید زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب ماست بر ویژگی‌های کیفی دوغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; (): -. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70916.1059


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.