آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,061
تعداد مقالات21,292
تعداد مشاهده مقاله49,729,016
تعداد دریافت فایل اصل مقاله21,660,809
عطایی نوکابادی, فریبا, نهچیری, نرگس, کرامت, جواد, مومنی شهرکی, منوچهر. (1401). بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر ماش بر ویژگی‌های بافتی، فیزیکوشیمیایی وحسی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), 195-202. doi: 10.22067/ifstrj.2022.39047.0
فریبا عطایی نوکابادی; نرگس نهچیری; جواد کرامت; منوچهر مومنی شهرکی. "بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر ماش بر ویژگی‌های بافتی، فیزیکوشیمیایی وحسی کیک اسفنجی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 2, 1401, 195-202. doi: 10.22067/ifstrj.2022.39047.0
عطایی نوکابادی, فریبا, نهچیری, نرگس, کرامت, جواد, مومنی شهرکی, منوچهر. (1401). 'بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر ماش بر ویژگی‌های بافتی، فیزیکوشیمیایی وحسی کیک اسفنجی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), pp. 195-202. doi: 10.22067/ifstrj.2022.39047.0
عطایی نوکابادی, فریبا, نهچیری, نرگس, کرامت, جواد, مومنی شهرکی, منوچهر. بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر ماش بر ویژگی‌های بافتی، فیزیکوشیمیایی وحسی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 18(2): 195-202. doi: 10.22067/ifstrj.2022.39047.0


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب