آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,971
تعداد مقالات20,273
تعداد مشاهده مقاله20,898,924
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,892,072
عطایی نوکابادی, فریبا, نهچیری, نرگس, کرامت, جواد, مومنی شهرکی, منوچهر. (1401). بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر ماش بر ویژگی‌های بافتی، فیزیکوشیمیایی وحسی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), 195-202. doi: 10.22067/ifstrj.2022.39047.0
فریبا عطایی نوکابادی; نرگس نهچیری; جواد کرامت; منوچهر مومنی شهرکی. "بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر ماش بر ویژگی‌های بافتی، فیزیکوشیمیایی وحسی کیک اسفنجی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 2, 1401, 195-202. doi: 10.22067/ifstrj.2022.39047.0
عطایی نوکابادی, فریبا, نهچیری, نرگس, کرامت, جواد, مومنی شهرکی, منوچهر. (1401). 'بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر ماش بر ویژگی‌های بافتی، فیزیکوشیمیایی وحسی کیک اسفنجی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), pp. 195-202. doi: 10.22067/ifstrj.2022.39047.0
عطایی نوکابادی, فریبا, نهچیری, نرگس, کرامت, جواد, مومنی شهرکی, منوچهر. بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر ماش بر ویژگی‌های بافتی، فیزیکوشیمیایی وحسی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 18(2): 195-202. doi: 10.22067/ifstrj.2022.39047.0


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب