آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,979
تعداد مقالات20,711
تعداد مشاهده مقاله34,315,850
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,427,550
عطایی نوکابادی, فریبا, نهچیری, نرگس, کرامت, جواد, مومنی شهرکی, منوچهر. (1401). بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر ماش بر ویژگی‌های بافتی، فیزیکوشیمیایی وحسی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), 195-202. doi: 10.22067/ifstrj.2022.39047.0
فریبا عطایی نوکابادی; نرگس نهچیری; جواد کرامت; منوچهر مومنی شهرکی. "بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر ماش بر ویژگی‌های بافتی، فیزیکوشیمیایی وحسی کیک اسفنجی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 2, 1401, 195-202. doi: 10.22067/ifstrj.2022.39047.0
عطایی نوکابادی, فریبا, نهچیری, نرگس, کرامت, جواد, مومنی شهرکی, منوچهر. (1401). 'بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر ماش بر ویژگی‌های بافتی، فیزیکوشیمیایی وحسی کیک اسفنجی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), pp. 195-202. doi: 10.22067/ifstrj.2022.39047.0
عطایی نوکابادی, فریبا, نهچیری, نرگس, کرامت, جواد, مومنی شهرکی, منوچهر. بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر ماش بر ویژگی‌های بافتی، فیزیکوشیمیایی وحسی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 18(2): 195-202. doi: 10.22067/ifstrj.2022.39047.0


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب