عطایی نوکابادی, فریبا, نهچیری, نرگس, کٰٰٰرامت, جواد, مومنی شهرکی, منوچهر. (1401). اثر جایگزینی آرد گندم با پودر ماش بر ویژگی های بافتی، فیزیکو شیمیایی وحسی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22067/ifstrj.2022.39047.0
فریبا عطایی نوکابادی; نرگس نهچیری; جواد کٰٰٰرامت; منوچهر مومنی شهرکی. "اثر جایگزینی آرد گندم با پودر ماش بر ویژگی های بافتی، فیزیکو شیمیایی وحسی کیک اسفنجی". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1401, -. doi: 10.22067/ifstrj.2022.39047.0
عطایی نوکابادی, فریبا, نهچیری, نرگس, کٰٰٰرامت, جواد, مومنی شهرکی, منوچهر. (1401). 'اثر جایگزینی آرد گندم با پودر ماش بر ویژگی های بافتی، فیزیکو شیمیایی وحسی کیک اسفنجی', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.2022.39047.0
عطایی نوکابادی, فریبا, نهچیری, نرگس, کٰٰٰرامت, جواد, مومنی شهرکی, منوچهر. اثر جایگزینی آرد گندم با پودر ماش بر ویژگی های بافتی، فیزیکو شیمیایی وحسی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; (): -. doi: 10.22067/ifstrj.2022.39047.0


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.