آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,028
تعداد مقالات21,110
تعداد مشاهده مقاله47,484,855
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,369,448
یزدان پناه, صدیقه, محمدی, سارا, الهامی راد, امیرحسین. (1401). تاثیر عصاره آبی چای سفید بر مقاومت حرارتی روغن کنجد تولید شده با استفاده از پرس سرد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), 367-382. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70990.1063
صدیقه یزدان پناه; سارا محمدی; امیرحسین الهامی راد. "تاثیر عصاره آبی چای سفید بر مقاومت حرارتی روغن کنجد تولید شده با استفاده از پرس سرد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 2, 1401, 367-382. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70990.1063
یزدان پناه, صدیقه, محمدی, سارا, الهامی راد, امیرحسین. (1401). 'تاثیر عصاره آبی چای سفید بر مقاومت حرارتی روغن کنجد تولید شده با استفاده از پرس سرد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), pp. 367-382. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70990.1063
یزدان پناه, صدیقه, محمدی, سارا, الهامی راد, امیرحسین. تاثیر عصاره آبی چای سفید بر مقاومت حرارتی روغن کنجد تولید شده با استفاده از پرس سرد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 18(2): 367-382. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70990.1063


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب