آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,117
تعداد مقالات21,937
تعداد مشاهده مقاله93,860,567
تعداد دریافت فایل اصل مقاله28,258,661
یزدان پناه, صدیقه, محمدی, سارا, الهامی راد, امیرحسین. (1401). تاثیر عصاره آبی چای سفید بر مقاومت حرارتی روغن کنجد تولید شده با استفاده از پرس سرد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), 367-382. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70990.1063
صدیقه یزدان پناه; سارا محمدی; امیرحسین الهامی راد. "تاثیر عصاره آبی چای سفید بر مقاومت حرارتی روغن کنجد تولید شده با استفاده از پرس سرد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 2, 1401, 367-382. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70990.1063
یزدان پناه, صدیقه, محمدی, سارا, الهامی راد, امیرحسین. (1401). 'تاثیر عصاره آبی چای سفید بر مقاومت حرارتی روغن کنجد تولید شده با استفاده از پرس سرد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), pp. 367-382. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70990.1063
یزدان پناه, صدیقه, محمدی, سارا, الهامی راد, امیرحسین. تاثیر عصاره آبی چای سفید بر مقاومت حرارتی روغن کنجد تولید شده با استفاده از پرس سرد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 18(2): 367-382. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70990.1063


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب