آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,153
تعداد مقالات22,222
تعداد مشاهده مقاله98,211,463
تعداد دریافت فایل اصل مقاله35,760,990
یزدان پناه, صدیقه, محمدی, سارا, الهامی راد, امیرحسین. (1401). تاثیر عصاره آبی چای سفید بر مقاومت حرارتی روغن کنجد تولید شده با استفاده از پرس سرد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), 367-382. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70990.1063
صدیقه یزدان پناه; سارا محمدی; امیرحسین الهامی راد. "تاثیر عصاره آبی چای سفید بر مقاومت حرارتی روغن کنجد تولید شده با استفاده از پرس سرد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 2, 1401, 367-382. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70990.1063
یزدان پناه, صدیقه, محمدی, سارا, الهامی راد, امیرحسین. (1401). 'تاثیر عصاره آبی چای سفید بر مقاومت حرارتی روغن کنجد تولید شده با استفاده از پرس سرد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), pp. 367-382. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70990.1063
یزدان پناه, صدیقه, محمدی, سارا, الهامی راد, امیرحسین. تاثیر عصاره آبی چای سفید بر مقاومت حرارتی روغن کنجد تولید شده با استفاده از پرس سرد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 18(2): 367-382. doi: 10.22067/ifstrj.2021.70990.1063


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب