رنجبر ندامانی, آزاده. (1399). فعالیت آنتی اکسیدانی اولئورزین لیکوپن , و کلروفیل و پایداری فنولی عصاره زرشک در فرمولاسیون کیک فنجانی. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39667.0
آزاده رنجبر ندامانی. "فعالیت آنتی اکسیدانی اولئورزین لیکوپن , و کلروفیل و پایداری فنولی عصاره زرشک در فرمولاسیون کیک فنجانی". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1399, -. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39667.0
رنجبر ندامانی, آزاده. (1399). 'فعالیت آنتی اکسیدانی اولئورزین لیکوپن , و کلروفیل و پایداری فنولی عصاره زرشک در فرمولاسیون کیک فنجانی', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39667.0
رنجبر ندامانی, آزاده. فعالیت آنتی اکسیدانی اولئورزین لیکوپن , و کلروفیل و پایداری فنولی عصاره زرشک در فرمولاسیون کیک فنجانی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; (): -. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39667.0


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.