رنجبر, آزاده. (1400). فعالیت آنتی‌اکسیدانی اولئورزین لیکوپن و کلروفیل و پایداری فنولی عصاره زرشک در فرمولاسیون کیک فنجانی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(3), 39-52. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39667.0
آزاده رنجبر. "فعالیت آنتی‌اکسیدانی اولئورزین لیکوپن و کلروفیل و پایداری فنولی عصاره زرشک در فرمولاسیون کیک فنجانی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 3, 1400, 39-52. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39667.0
رنجبر, آزاده. (1400). 'فعالیت آنتی‌اکسیدانی اولئورزین لیکوپن و کلروفیل و پایداری فنولی عصاره زرشک در فرمولاسیون کیک فنجانی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(3), pp. 39-52. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39667.0
رنجبر, آزاده. فعالیت آنتی‌اکسیدانی اولئورزین لیکوپن و کلروفیل و پایداری فنولی عصاره زرشک در فرمولاسیون کیک فنجانی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(3): 39-52. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39667.0


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.