تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,874 |
تعداد مقالات | 19,720 |
تعداد مشاهده مقاله | 12,080,683 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,645,119 |
1. | اثر شرایط خشککردن کفپوشی بر خصوصیات فیزیکی و رفتار بازجذب آب پودر قارچ | |
صفحه 1-16 | ||
سعید نجات دارابی؛ محبت محبی | ||
2. | ارزیابی پتانسیل آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره مچه (Lepidium draba) در شرایط برونتنی | |
صفحه 17-24 | ||
سحر روشنک؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ فخری شهیدی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ علیرضا وسیعی؛ ندا هاشمی | ||
3. | استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی در فرمولاسیون خمیرآبه جهت تهیه ناگت مرغ کم چرب | |
صفحه 25-37 | ||
فاطمه حیدری؛ محبت محبی؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی | ||
4. | فعالیت آنتیاکسیدانی اولئورزین لیکوپن و کلروفیل و پایداری فنولی عصاره زرشک در فرمولاسیون کیک فنجانی | |
صفحه 39-52 | ||
آزاده رنجبر ندامانی | ||
5. | بررسی اثر فرآیندهای مختلف بر میزان کاهش آفلاتوکسین در غلات و مغزها: با استفاده از روش فراتحلیل | |
صفحه 53-61 | ||
محمد نوشاد؛ مسلم سواری؛ رضا قرآنی؛ دلال آلبوشریب | ||
6. | ارزیابی میزان کلروفیل، فعالیت ضداکسایشی و اثر ضدمیکروبی عصاره برگ قاصدک | |
صفحه 63-72 | ||
سحر روشنک؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ فخری شهیدی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ علیرضا وسیعی؛ ندا نوروزی | ||