آمار

تعداد نشریات49
تعداد شماره‌ها1,776
تعداد مقالات18,924
تعداد مشاهده مقاله7,743,503
تعداد دریافت فایل اصل مقاله5,006,371
حیدری, فاطمه, محبی, محبت, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی. (1400). استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی در فرمولاسیون خمیرآبه جهت تهیه ناگت مرغ کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(3), 25-37. doi: 10.22067/ifstrj.2021.39766.0
فاطمه حیدری; محبت محبی; محمد جواد وریدی; مهدی وریدی. "استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی در فرمولاسیون خمیرآبه جهت تهیه ناگت مرغ کم چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 3, 1400, 25-37. doi: 10.22067/ifstrj.2021.39766.0
حیدری, فاطمه, محبی, محبت, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی. (1400). 'استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی در فرمولاسیون خمیرآبه جهت تهیه ناگت مرغ کم چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(3), pp. 25-37. doi: 10.22067/ifstrj.2021.39766.0
حیدری, فاطمه, محبی, محبت, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی. استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی در فرمولاسیون خمیرآبه جهت تهیه ناگت مرغ کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(3): 25-37. doi: 10.22067/ifstrj.2021.39766.0


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب