حیدری, فاطمه, محبی, محبت, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی. (1400). استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی در فرمولاسیون خمیرآبه جهت تهیه ناگت مرغ کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(3), 25-37. doi: 10.22067/ifstrj.2021.39766.0
فاطمه حیدری; محبت محبی; محمد جواد وریدی; مهدی وریدی. "استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی در فرمولاسیون خمیرآبه جهت تهیه ناگت مرغ کم چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 3, 1400, 25-37. doi: 10.22067/ifstrj.2021.39766.0
حیدری, فاطمه, محبی, محبت, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی. (1400). 'استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی در فرمولاسیون خمیرآبه جهت تهیه ناگت مرغ کم چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(3), pp. 25-37. doi: 10.22067/ifstrj.2021.39766.0
حیدری, فاطمه, محبی, محبت, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی. استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی در فرمولاسیون خمیرآبه جهت تهیه ناگت مرغ کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(3): 25-37. doi: 10.22067/ifstrj.2021.39766.0


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.