آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,271
تعداد مشاهده مقاله20,508,258
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,615,928
حیدری, فاطمه, محبی, محبت, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی. (1400). استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی در فرمولاسیون خمیرآبه جهت تهیه ناگت مرغ کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(3), 25-37. doi: 10.22067/ifstrj.2021.39766.0
فاطمه حیدری; محبت محبی; محمد جواد وریدی; مهدی وریدی. "استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی در فرمولاسیون خمیرآبه جهت تهیه ناگت مرغ کم چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 3, 1400, 25-37. doi: 10.22067/ifstrj.2021.39766.0
حیدری, فاطمه, محبی, محبت, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی. (1400). 'استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی در فرمولاسیون خمیرآبه جهت تهیه ناگت مرغ کم چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(3), pp. 25-37. doi: 10.22067/ifstrj.2021.39766.0
حیدری, فاطمه, محبی, محبت, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی. استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی در فرمولاسیون خمیرآبه جهت تهیه ناگت مرغ کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(3): 25-37. doi: 10.22067/ifstrj.2021.39766.0


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب