آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,125
تعداد مقالات21,990
تعداد مشاهده مقاله94,157,009
تعداد دریافت فایل اصل مقاله28,893,029
حیدری, فاطمه, محبی, محبت, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی. (1400). استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی در فرمولاسیون خمیرآبه جهت تهیه ناگت مرغ کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(3), 25-37. doi: 10.22067/ifstrj.2021.39766.0
فاطمه حیدری; محبت محبی; محمد جواد وریدی; مهدی وریدی. "استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی در فرمولاسیون خمیرآبه جهت تهیه ناگت مرغ کم چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 3, 1400, 25-37. doi: 10.22067/ifstrj.2021.39766.0
حیدری, فاطمه, محبی, محبت, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی. (1400). 'استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی در فرمولاسیون خمیرآبه جهت تهیه ناگت مرغ کم چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(3), pp. 25-37. doi: 10.22067/ifstrj.2021.39766.0
حیدری, فاطمه, محبی, محبت, وریدی, محمد جواد, وریدی, مهدی. استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی در فرمولاسیون خمیرآبه جهت تهیه ناگت مرغ کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(3): 25-37. doi: 10.22067/ifstrj.2021.39766.0


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب