آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,994
تعداد مقالات20,823
تعداد مشاهده مقاله39,890,956
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,355,075
دمیرچی, سمیه, صالحی فر, مانیا. (1400). تأثیر آرد بلوط و پودر کدو حلوایی بر برخی ویژگی‌های تغذیه‌ای، بیاتی و حسی کیک شکلاتی بدون گلوتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(4), 621-630. doi: 10.22067/ifstrj.2021.39413.0
سمیه دمیرچی; مانیا صالحی فر. "تأثیر آرد بلوط و پودر کدو حلوایی بر برخی ویژگی‌های تغذیه‌ای، بیاتی و حسی کیک شکلاتی بدون گلوتن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 4, 1400, 621-630. doi: 10.22067/ifstrj.2021.39413.0
دمیرچی, سمیه, صالحی فر, مانیا. (1400). 'تأثیر آرد بلوط و پودر کدو حلوایی بر برخی ویژگی‌های تغذیه‌ای، بیاتی و حسی کیک شکلاتی بدون گلوتن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(4), pp. 621-630. doi: 10.22067/ifstrj.2021.39413.0
دمیرچی, سمیه, صالحی فر, مانیا. تأثیر آرد بلوط و پودر کدو حلوایی بر برخی ویژگی‌های تغذیه‌ای، بیاتی و حسی کیک شکلاتی بدون گلوتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(4): 621-630. doi: 10.22067/ifstrj.2021.39413.0


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب