آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,088
تعداد مقالات21,653
تعداد مشاهده مقاله76,140,266
تعداد دریافت فایل اصل مقاله25,192,024
مجریان, فریده, معین فرد, مرضیه, فرهوش, رضا, مهدویان مهر, هادی. (1401). بررسی تاثیر افزودن هسته خرمای برشته شده بر خصوصیات فیزیکی‌ شیمیایی و حسی قهوه حاصل از دانه عربیکا (Coffea Arabica). سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), 96-112. doi: 10.22067/ifstrj.2021.68677.1017
فریده مجریان; مرضیه معین فرد; رضا فرهوش; هادی مهدویان مهر. "بررسی تاثیر افزودن هسته خرمای برشته شده بر خصوصیات فیزیکی‌ شیمیایی و حسی قهوه حاصل از دانه عربیکا (Coffea Arabica)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 1, 1401, 96-112. doi: 10.22067/ifstrj.2021.68677.1017
مجریان, فریده, معین فرد, مرضیه, فرهوش, رضا, مهدویان مهر, هادی. (1401). 'بررسی تاثیر افزودن هسته خرمای برشته شده بر خصوصیات فیزیکی‌ شیمیایی و حسی قهوه حاصل از دانه عربیکا (Coffea Arabica)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), pp. 96-112. doi: 10.22067/ifstrj.2021.68677.1017
مجریان, فریده, معین فرد, مرضیه, فرهوش, رضا, مهدویان مهر, هادی. بررسی تاثیر افزودن هسته خرمای برشته شده بر خصوصیات فیزیکی‌ شیمیایی و حسی قهوه حاصل از دانه عربیکا (Coffea Arabica). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 18(1): 96-112. doi: 10.22067/ifstrj.2021.68677.1017


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب