مجریان, فریده, معین فرد, مرضیه, فرهوش, رضا, مهدویان مهر, هادی. (1401). بررسی تاثیر افزودن هسته خرمای برشته شده بر خصوصیات فیزیکی‌ شیمیایی و حسی قهوه حاصل از دانه عربیکا (Coffea Arabica). سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), 96-112. doi: 10.22067/ifstrj.2021.68677.1017
فریده مجریان; مرضیه معین فرد; رضا فرهوش; هادی مهدویان مهر. "بررسی تاثیر افزودن هسته خرمای برشته شده بر خصوصیات فیزیکی‌ شیمیایی و حسی قهوه حاصل از دانه عربیکا (Coffea Arabica)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 1, 1401, 96-112. doi: 10.22067/ifstrj.2021.68677.1017
مجریان, فریده, معین فرد, مرضیه, فرهوش, رضا, مهدویان مهر, هادی. (1401). 'بررسی تاثیر افزودن هسته خرمای برشته شده بر خصوصیات فیزیکی‌ شیمیایی و حسی قهوه حاصل از دانه عربیکا (Coffea Arabica)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), pp. 96-112. doi: 10.22067/ifstrj.2021.68677.1017
مجریان, فریده, معین فرد, مرضیه, فرهوش, رضا, مهدویان مهر, هادی. بررسی تاثیر افزودن هسته خرمای برشته شده بر خصوصیات فیزیکی‌ شیمیایی و حسی قهوه حاصل از دانه عربیکا (Coffea Arabica). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 18(1): 96-112. doi: 10.22067/ifstrj.2021.68677.1017


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.