آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,607
تعداد مشاهده مقاله28,610,608
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,464,477
مجریان, فریده, معین فرد, مرضیه, فرهوش, رضا, مهدویان مهر, هادی. (1401). بررسی تاثیر افزودن هسته خرمای برشته شده بر خصوصیات فیزیکی‌ شیمیایی و حسی قهوه حاصل از دانه عربیکا (Coffea Arabica). سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), 96-112. doi: 10.22067/ifstrj.2021.68677.1017
فریده مجریان; مرضیه معین فرد; رضا فرهوش; هادی مهدویان مهر. "بررسی تاثیر افزودن هسته خرمای برشته شده بر خصوصیات فیزیکی‌ شیمیایی و حسی قهوه حاصل از دانه عربیکا (Coffea Arabica)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 1, 1401, 96-112. doi: 10.22067/ifstrj.2021.68677.1017
مجریان, فریده, معین فرد, مرضیه, فرهوش, رضا, مهدویان مهر, هادی. (1401). 'بررسی تاثیر افزودن هسته خرمای برشته شده بر خصوصیات فیزیکی‌ شیمیایی و حسی قهوه حاصل از دانه عربیکا (Coffea Arabica)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), pp. 96-112. doi: 10.22067/ifstrj.2021.68677.1017
مجریان, فریده, معین فرد, مرضیه, فرهوش, رضا, مهدویان مهر, هادی. بررسی تاثیر افزودن هسته خرمای برشته شده بر خصوصیات فیزیکی‌ شیمیایی و حسی قهوه حاصل از دانه عربیکا (Coffea Arabica). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 18(1): 96-112. doi: 10.22067/ifstrj.2021.68677.1017


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب