آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,272
تعداد مشاهده مقاله20,646,623
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,720,302
مجریان, فریده, معین فرد, مرضیه, فرهوش, رضا, مهدویان مهر, هادی. (1401). بررسی تاثیر افزودن هسته خرمای برشته شده بر خصوصیات فیزیکی‌ شیمیایی و حسی قهوه حاصل از دانه عربیکا (Coffea Arabica). سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), 96-112. doi: 10.22067/ifstrj.2021.68677.1017
فریده مجریان; مرضیه معین فرد; رضا فرهوش; هادی مهدویان مهر. "بررسی تاثیر افزودن هسته خرمای برشته شده بر خصوصیات فیزیکی‌ شیمیایی و حسی قهوه حاصل از دانه عربیکا (Coffea Arabica)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 1, 1401, 96-112. doi: 10.22067/ifstrj.2021.68677.1017
مجریان, فریده, معین فرد, مرضیه, فرهوش, رضا, مهدویان مهر, هادی. (1401). 'بررسی تاثیر افزودن هسته خرمای برشته شده بر خصوصیات فیزیکی‌ شیمیایی و حسی قهوه حاصل از دانه عربیکا (Coffea Arabica)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(1), pp. 96-112. doi: 10.22067/ifstrj.2021.68677.1017
مجریان, فریده, معین فرد, مرضیه, فرهوش, رضا, مهدویان مهر, هادی. بررسی تاثیر افزودن هسته خرمای برشته شده بر خصوصیات فیزیکی‌ شیمیایی و حسی قهوه حاصل از دانه عربیکا (Coffea Arabica). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 18(1): 96-112. doi: 10.22067/ifstrj.2021.68677.1017


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب