آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,272
تعداد مشاهده مقاله20,556,769
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,652,904
زنگانه, حسین, شهیدی, فخری, مرتضوی, سید علی, علیزاده بهبهانی, بهروز. (1402). بررسی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی نانوامولسیون اسانس گریپ‌فروت بر میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا: یک مطالعه آزمایشگاهی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(4), 415-425. doi: 10.22067/ifstrj.2021.71660.1074
حسین زنگانه; فخری شهیدی; سید علی مرتضوی; بهروز علیزاده بهبهانی. "بررسی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی نانوامولسیون اسانس گریپ‌فروت بر میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا: یک مطالعه آزمایشگاهی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 4, 1402, 415-425. doi: 10.22067/ifstrj.2021.71660.1074
زنگانه, حسین, شهیدی, فخری, مرتضوی, سید علی, علیزاده بهبهانی, بهروز. (1402). 'بررسی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی نانوامولسیون اسانس گریپ‌فروت بر میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا: یک مطالعه آزمایشگاهی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(4), pp. 415-425. doi: 10.22067/ifstrj.2021.71660.1074
زنگانه, حسین, شهیدی, فخری, مرتضوی, سید علی, علیزاده بهبهانی, بهروز. بررسی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی نانوامولسیون اسانس گریپ‌فروت بر میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا: یک مطالعه آزمایشگاهی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 19(4): 415-425. doi: 10.22067/ifstrj.2021.71660.1074


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب