آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,028
تعداد مقالات21,110
تعداد مشاهده مقاله47,470,365
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,350,770
نادری, آرمان, زرین قلمی, سهیلا. (1401). اثر غنی‌سازی آرد گندم با آرد کنجد بر ویژگی‌های آرد، خمیر و نان‌های سنگک و بربری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(5), 711-723. doi: 10.22067/ifstrj.2021.71088.1064
آرمان نادری; سهیلا زرین قلمی. "اثر غنی‌سازی آرد گندم با آرد کنجد بر ویژگی‌های آرد، خمیر و نان‌های سنگک و بربری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 5, 1401, 711-723. doi: 10.22067/ifstrj.2021.71088.1064
نادری, آرمان, زرین قلمی, سهیلا. (1401). 'اثر غنی‌سازی آرد گندم با آرد کنجد بر ویژگی‌های آرد، خمیر و نان‌های سنگک و بربری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(5), pp. 711-723. doi: 10.22067/ifstrj.2021.71088.1064
نادری, آرمان, زرین قلمی, سهیلا. اثر غنی‌سازی آرد گندم با آرد کنجد بر ویژگی‌های آرد، خمیر و نان‌های سنگک و بربری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 18(5): 711-723. doi: 10.22067/ifstrj.2021.71088.1064


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب