آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,073
تعداد مقالات21,459
تعداد مشاهده مقاله55,777,256
تعداد دریافت فایل اصل مقاله23,174,532
نادری, آرمان, زرین قلمی, سهیلا. (1401). اثر غنی‌سازی آرد گندم با آرد کنجد بر ویژگی‌های آرد، خمیر و نان‌های سنگک و بربری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(5), 711-723. doi: 10.22067/ifstrj.2021.71088.1064
آرمان نادری; سهیلا زرین قلمی. "اثر غنی‌سازی آرد گندم با آرد کنجد بر ویژگی‌های آرد، خمیر و نان‌های سنگک و بربری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 5, 1401, 711-723. doi: 10.22067/ifstrj.2021.71088.1064
نادری, آرمان, زرین قلمی, سهیلا. (1401). 'اثر غنی‌سازی آرد گندم با آرد کنجد بر ویژگی‌های آرد، خمیر و نان‌های سنگک و بربری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(5), pp. 711-723. doi: 10.22067/ifstrj.2021.71088.1064
نادری, آرمان, زرین قلمی, سهیلا. اثر غنی‌سازی آرد گندم با آرد کنجد بر ویژگی‌های آرد، خمیر و نان‌های سنگک و بربری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 18(5): 711-723. doi: 10.22067/ifstrj.2021.71088.1064


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب