آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,979
تعداد مقالات20,711
تعداد مشاهده مقاله34,319,794
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,428,125
نادری, آرمان, زرین قلمی, سهیلا. (1401). اثر غنی‌سازی آرد گندم با آرد کنجد بر ویژگی‌های آرد، خمیر و نان‌های سنگک و بربری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(5), 711-723. doi: 10.22067/ifstrj.2021.71088.1064
آرمان نادری; سهیلا زرین قلمی. "اثر غنی‌سازی آرد گندم با آرد کنجد بر ویژگی‌های آرد، خمیر و نان‌های سنگک و بربری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 5, 1401, 711-723. doi: 10.22067/ifstrj.2021.71088.1064
نادری, آرمان, زرین قلمی, سهیلا. (1401). 'اثر غنی‌سازی آرد گندم با آرد کنجد بر ویژگی‌های آرد، خمیر و نان‌های سنگک و بربری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(5), pp. 711-723. doi: 10.22067/ifstrj.2021.71088.1064
نادری, آرمان, زرین قلمی, سهیلا. اثر غنی‌سازی آرد گندم با آرد کنجد بر ویژگی‌های آرد، خمیر و نان‌های سنگک و بربری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 18(5): 711-723. doi: 10.22067/ifstrj.2021.71088.1064


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب