آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,117
تعداد مقالات21,937
تعداد مشاهده مقاله93,858,546
تعداد دریافت فایل اصل مقاله28,246,320
نادری, آرمان, زرین قلمی, سهیلا. (1401). اثر غنی‌سازی آرد گندم با آرد کنجد بر ویژگی‌های آرد، خمیر و نان‌های سنگک و بربری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(5), 711-723. doi: 10.22067/ifstrj.2021.71088.1064
آرمان نادری; سهیلا زرین قلمی. "اثر غنی‌سازی آرد گندم با آرد کنجد بر ویژگی‌های آرد، خمیر و نان‌های سنگک و بربری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 5, 1401, 711-723. doi: 10.22067/ifstrj.2021.71088.1064
نادری, آرمان, زرین قلمی, سهیلا. (1401). 'اثر غنی‌سازی آرد گندم با آرد کنجد بر ویژگی‌های آرد، خمیر و نان‌های سنگک و بربری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(5), pp. 711-723. doi: 10.22067/ifstrj.2021.71088.1064
نادری, آرمان, زرین قلمی, سهیلا. اثر غنی‌سازی آرد گندم با آرد کنجد بر ویژگی‌های آرد، خمیر و نان‌های سنگک و بربری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 18(5): 711-723. doi: 10.22067/ifstrj.2021.71088.1064


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب