شکری, معصومه, رحمتی, مصطفی, حیدری, مختار, رسولی, موسی, زارع, احمد. (1402). تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنزیمی میوه انگور رقم فخری در شرایط سردخانه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), 95-106. doi: 10.22067/ifstrj.2022.75449.1150
معصومه شکری; مصطفی رحمتی; مختار حیدری; موسی رسولی; احمد زارع. "تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنزیمی میوه انگور رقم فخری در شرایط سردخانه". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 1, 1402, 95-106. doi: 10.22067/ifstrj.2022.75449.1150
شکری, معصومه, رحمتی, مصطفی, حیدری, مختار, رسولی, موسی, زارع, احمد. (1402). 'تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنزیمی میوه انگور رقم فخری در شرایط سردخانه', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), pp. 95-106. doi: 10.22067/ifstrj.2022.75449.1150
شکری, معصومه, رحمتی, مصطفی, حیدری, مختار, رسولی, موسی, زارع, احمد. تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنزیمی میوه انگور رقم فخری در شرایط سردخانه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 19(1): 95-106. doi: 10.22067/ifstrj.2022.75449.1150


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب