آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,260
تعداد مشاهده مقاله19,761,542
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,092,392
منصوری یاراحمدی, امیر, رجایی, پیمان, موحد, سارا. (1402). استفاده از فیبر بدست آمده از تفاله مالت جو به عنوان جایگزین چربی در تولید سس مایونز کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), 247-258. doi: 10.22067/ifstrj.2022.72465.1096
امیر منصوری یاراحمدی; پیمان رجایی; سارا موحد. "استفاده از فیبر بدست آمده از تفاله مالت جو به عنوان جایگزین چربی در تولید سس مایونز کم چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 2, 1402, 247-258. doi: 10.22067/ifstrj.2022.72465.1096
منصوری یاراحمدی, امیر, رجایی, پیمان, موحد, سارا. (1402). 'استفاده از فیبر بدست آمده از تفاله مالت جو به عنوان جایگزین چربی در تولید سس مایونز کم چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), pp. 247-258. doi: 10.22067/ifstrj.2022.72465.1096
منصوری یاراحمدی, امیر, رجایی, پیمان, موحد, سارا. استفاده از فیبر بدست آمده از تفاله مالت جو به عنوان جایگزین چربی در تولید سس مایونز کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 19(2): 247-258. doi: 10.22067/ifstrj.2022.72465.1096


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب